Ezine.bg»Избрани Колекции»Пърленка с Кашкавал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пърленка с Кашкавал

Пърленка с Кашкавал

Открий всички 12 авторски предложения за пърленка с кашкавал в Ezine.bg.
Пърленка с кашкавал на фурнаПърленка с кашкавал на фурна
Сервираме веднага готовата пърленка с кашкавал на фурна....
Шефска пърленка с кашкавал и колбасШефска пърленка с кашкавал и колбас
Сервираме готовата пърленка за закуска или обяд....
Пърленка с чесново масло и кашкавалПърленка с чесново масло и кашкавал
Много вкусна и ароматна пърленка с чесново масло и кашкавал....
Пърленка с кашкавал, сирене и риганПърленка с кашкавал, сирене и риган
Поръсват се с настърган кашкавал, натрошено сирене, риган и върху всяка пърленка се слага парченце масло....
Чеснова пърленкаЧеснова пърленка
14
Пресейте брашното и разтворете содата в киселото мляко. Прибавете млякото към брашното, чукнете яйцето. Постепенно добавете всички останали продукти...
Паниран кашкавал с галетаПаниран кашкавал с галета
Обичате ли ястията с кашкавал? Опитайте тази рецепта за паниран кашкавал с галета. Сложете брашното в една чиния, а галетата друга....
Паниран кашкавал с грисПаниран кашкавал с грис
Сервирайте кашкавала пане в подходяща чиния и с желаната от вас гарнитура. Панираният кашкавал с грис е много вкусен....
Паниран кашкавал в бираПаниран кашкавал в бира
Режем кашкавала на пръчици и ги топим в панировката. Пържим в сгорещеното олио до златисто....
Паниран кашкавал с корнфлейксПаниран кашкавал с корнфлейкс
Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна. Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор....
Кашкавал на фурнаКашкавал на фурна
Печем нашия кашкавал на фурна до зачервяване....
Кашкавал на фурнаКашкавал на фурна
6
Разбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта....
Кашкавал на скараКашкавал на скара
Нарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: