Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Пърленка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Пърленка

Как да Приготвим Пърленка

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как да приготвим пърленка в Ezine.bg.
Пърленка с шарено сиренеПърленка с шарено сирене
Готовите пърленки се пръскат с вода и се завиват с кърпа....
Габровска пърленка с топеницаГабровска пърленка с топеница
След като селската пърленка се зачерви се обръща. Готовите пърленки се намазват с кравето масло....
Пърленка с чубрица и сминдухПърленка с чубрица и сминдух
Оставят се да втасат, след което се поръсват с подправките и се запичат във фурната върху сач или оребрен тиган....
Пърленка с чубрица и сиренеПърленка с чубрица и сирене
1
Оставете да втаса за 1 час. От тестото се късат топки, които се оформят на плоски пърленки....
Пърленка с кашкавал на фурнаПърленка с кашкавал на фурна
Слагаме пърленката да се пече в загрята на 200 градуса фурна за около 20 минути до приятно зачервяване....
Чеснова пърленка на тиганЧеснова пърленка на тиган
Чеснова пърленка на тиган може да поднесете с разядка по избор....
Лесна пърленка на тиганЛесна пърленка на тиган
Готовите пърленки намажете с бучка масло и поръсете с подправки....
Пърленки на скараПърленки на скара
3
Може също да се намажат с чесново или с някакво друго ароматно масло. Забележка: Киселото мляко може да се замени наполовина с вода....
Пърленки с бакпулверПърленки с бакпулвер
Тези пърленки с бакпулвер са идеални за всякакви гозби и домашни супички. Подходящи са и за всякакви дипове, ако ви дойдат гладни гости....
Пърленка с чесново масло и кашкавалПърленка с чесново масло и кашкавал
Много вкусна и ароматна пърленка с чесново масло и кашкавал....
Пърленка с кашкавал, сирене и риганПърленка с кашкавал, сирене и риган
Поръсват се с настърган кашкавал, натрошено сирене, риган и върху всяка пърленка се слага парченце масло....
Шефска пърленка с кашкавал и колбасШефска пърленка с кашкавал и колбас
Сервираме готовата пърленка за закуска или обяд....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: