Ezine.bg»Избрани Колекции»Ракия от Царевица как се Прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ракия от царевицаЗа получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
3
Ракия АнасонлийкаВ получената ракия се слагат 200 г натрошени семена от анасон и отново престоява за 28 дни. Филтрира се и се разрежда до желание градус....
2
Кайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
5
Прасковена ракия
Тази смес се прецежда през сито и се добавя към дестилираната ракия. Оставя се да престои 2 седмици и се филтрира....
Гроздова ракияГроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино....
3
Плодова ракия
Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината....
Греяна ракия
Връща се отново на огъня, пускат се целите карамфилчета и се оставя греяната ракия да заври.
Когато ракията се обърне, е готова....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
51
46
32
20
10
Дай твоята оценка: