Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Всичко съставки за маринатата се разбъркват в дълбок съд заедно с месото. Съдът се покрива с капак и се прибира в хладилника за три часа.
След...

Стековете се измиват и подсушават. В дълбока купа се приготвя марината от бирата, меда, горчицата, чесъна, солта и зехтина. Месото се потапя в нея...

Оваляйте всеки пилешки стек последователно в брашно, яйце и галета и ги изпържете в сгорещена мазнина. Отделете конеца преди поднасяне....

Почистете телешкото филе от ципите и жилките и го нарежете на филии леко по диагонал. Всяка порция трябва да е около 200 г.
Телешките филета се...

Съвсем леко начукайте телешките стекове и ги овкусете със сол и черен пипер. Намажете ги с олио и ги изпечете до готовност върху умерено загрята плоча...

3

След като сте ги запекли добре от 2 страни, ги натъркайте със сол и черен пипер....

3

1

Запържваме пържолите от двете страни в сгорещената мазнина за 8 минути.
Изваждаме и в същата мазнина изсипваме нарязания на ситно лук.
След...

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: