Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Карета с Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Карета с Гъби

Свински Карета с Гъби

Открий всички 12 избрани предложения за свински карета с гъби в Ezine.bg.
Свински каретаСвински карета
Загрейте скарата, намажете я леко с тампон, напоен с мазнина или с половин глава лук и изпечете свинските карета равномерно от двете страни....
Панирани свински каретаПанирани свински карета
Поднесете панираните карета с гарнитура по желани и свежи лимонови резени....
Пържени свински каретаПържени свински карета
С нея пълним каретата и ги панираме в брашно и яйце. След това ги пържим в тиган от двете страни до златисто....
Свински Карета с ЧесънСвински Карета с Чесън
С получения сос полейте каретата и сервирайте....
Свински карета на тиганСвински карета на тиган
Начукайте внимателно свинските карета. Смесете всички продукти за маринатата и ги разбъркайте много добре....
Свински пържоли с гъби и сметанаСвински пържоли с гъби и сметана
В тиган сгорещете 2/3 от маслото, изпържете в него пържолите по 3 мин. от двете страни, извадете ги, поръсете ги с черен пипер и сол и ги сложете...
Свински пържоли с гъби и майоранаСвински пържоли с гъби и майорана
В същата мазнина изпържете бекона, нарязан на кубчета, добавете ситно нарязания лук и гответе, докато се зачерви, сипете четвъртинките гъби и ги запържете...
Свински пържоли с гъби и празСвински пържоли с гъби и праз
Щом станат готови ги извадете от сача, капнете малко олио в него и сложете нарязаните гъби и праз....
Свински късчета с гъби в гювечСвински късчета с гъби в гювеч
Почистете гъбите, ако е необходимо ги нарежете. Прибавете ги към месото. Разбъркайте и изсипете всичко в глинен гювеч....
Свински котлети с гъби и картофиСвински котлети с гъби и картофи
Свинските котлети с гъби и картофи стават много крехки и вкусни! Добър апетит!...
Свински Хапки с Гъби и ЛукСвински Хапки с Гъби и Лук
Свинските Хапки с Гъби и Лук са много вкусни. Добър апетит!...
Свински джолан с гъби и сметанаСвински джолан с гъби и сметана
Гъбите и лука измийте и нарежете. Гъбите на четвъртинки, а лука на ситно. В дълбок тиган сгорещете олиото и сложете месото да се запечата....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: