Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Ребра с Кисело Зеле в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Включва се на 250 градуса и печенето на свинския джолан в гювеч с кисело зеле продължава 2 часа и половина....

3

Изключете фурната и оставете богатия гювеч вътре за половин час.
Гювечът с три вида месо и кисело зеле е готов....

Сложете върху тях част от ситно нарязаното кисело зеле, половината от задушения предварително ориз, по няколко парчета от всеки вид месо, половината...

Щом се сварят, прехвърлете свинското със зеле в тава и запечете до готовност.
Печените свински ребра със зеле са невероятно вкусни!...

Намалете след това на 200 и печете свинските ребра с ориз в гювеч до готовност....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: