Ezine.bg»Избрани Колекции»Агнешки Ребра в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Изсипва се в глинен гювеч, поръсва се със сол, черен пипер, прибавят се оризът и нарязаните на кубчета картофи и се залива с около 1 литър вода....

1

Вземаме агнешките ребра, посоляваме и ги намазваме със сместа.
Готовите ребра поставяме в съд и оставяме в хладилника за около два часа....

Ребрата се начукват и се овкусяват със сол и черен пипер. Намазват се с олио и сокът на лимона и се поръсва с настърганата лимонова кора....

Приготвените агнешки ребърца се нарязват на едри парчета и се изпържват в сгорещената мазнина. Изваждат се и се посоляват....

Готовата корона от пълнени агнешки ребра освободете от фолиото, клечките и канапа и я поднесете гореща с гарнитура по ваш вкус....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: