Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Сърца по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свинските сърца се почистват от ненужните части и се измиват. Нарязват се на едри парчета и се поставят в намазнена тава....

Свински език и сърца по селски сервираме, докато гозбата с карантия е още топло....

Измитите и добре отцедени пилешки дробчета, се овалват в брашно и се нареждат в подходяща за печене тава.
Включете фурната на 180 градуса и изпечете...

Нарязаните на кубчета моркови, заедно със ситно нарязаните лук и целина се запържват до зачервяване. Добавят се нарязаните на филийки гъби и домати...

Почистваме и измиваме месото, нарязваме го на порции и ги слагаме в глинен съд.
Наливаме малко вода и варим до полуготовност. Посоляваме, поръсваме...

5

Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....

Нарежете месото на тънки филии, залейте със сос и поднесете с гарнитура по избор....

2

Щом захарта се разтопи, махаме тавата от котлона и въртеливи движения, разливаме по цялото дъно карамелизираната захар....

Изпържваме в сгорещеното масло Картофи по селски на тиган.
Тези картофи със сирене са едно от най-вкусните селски ястия....

Сваряваме боба до омекване.
В олиото изпържваме лука, нарязан на колелца, добавяме подправките, отцеждаме мазнината и изсипваме в тава.
След...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: