Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Бъбреци по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински сърца по селски
Свинските сърца се почистват от ненужните части и се измиват. Нарязват се на едри парчета и се поставят в намазнена тава....
Гъска по селски с гречка
Почистваме и измиваме месото, нарязваме го на порции и ги слагаме в глинен съд.
Наливаме малко вода и варим до полуготовност. Посоляваме, поръсваме...
Риба по селски с арпаджик
Нарязаните на кубчета моркови, заедно със ситно нарязаните лук и целина се запържват до зачервяване. Добавят се нарязаните на филийки гъби и домати...
Дробчета по селски с бира
Измитите и добре отцедени пилешки дробчета, се овалват в брашно и се нареждат в подходяща за печене тава.
Включете фурната на 180 градуса и изпечете...
Пържени свински бъбрециСвински бъбреци разрязваме на две по дължина. Слагаме ги в купа с вода и оцет и оставяме така за около 20 минути....
1
Свински черен дроб по селскиДробът, осолен и поръсен с черен пипер се задушава в сгорещена мазнина. Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към...
4
Печен свински бут по селски
Нарежете месото на тънки филии, залейте със сос и поднесете с гарнитура по избор....
Подлучен свински дроб по селски
Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....
Бъбреци по оксфордски
Добре изчистените бъбреци се срязват на две половини на дължина се и изпържват на силен огън с около половината от маслото....
Пиле по селски в глинен гювечПилето се нарязва на порционни парчета и се овкусява. Олиото се загрява в дълбок тиган и парчетата пилешко се запържват до златисто, след което се...
1
Крем карамел по селски в тава
Щом захарта се разтопи, махаме тавата от котлона и въртеливи движения, разливаме по цялото дъно карамелизираната захар....
Свински език и сърца по селски
Свински език и сърца по селски сервираме, докато гозбата с карантия е още топло....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: