Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСмешно ли е да ходя на фитнес?
Здравейте! На 13 години съм. Винаги съм била слаба, моите родители са слаби, а последно време затлъстявам и изглеждам. 48 кг съм. Даже на бедрото ми има съвсем малки стрии. Искам това да спре. Само с хранителен режим не става. Трябва и спорт. И си мислех за фитнес, за да използвам различни уреди, но проблемът ми е не съм ли малка за това? Няма ли да е смешно да видят дете във фитнес? Благодаря предварително!
АнонименИскам да бъда по-висока
Здравейте! На 13 години съм и съм висока 155 см. Аз искам да порасна с 5-6 см. Тати също настоява. Моите родители не са от най-високите.Баща ми ми предложи да се запиша на баскетбол,но ме е страх ,защото ще съм най-ниската там и защото има хора от нашите класове ,които ще ми се дразнят... Знаете ли някакви други начини на стимулиране за растеж? Очаквам вашите коментари. Благодаря ви предварително!
АнонименБолки, изтръпване на лявата ръка и сърцето
Здравейте! Аз съм момиче на 13 г. От известно време имам едни болки и изтръпналост в лявата ръка и сърцето. Имам чувството, че понякога някой ми хваща сърцето и го стиска. Моля ви, помогнете, много съм уплашена! Посъветвайте ме! Благодаря ви предварително! Поздрави!