Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЗакъснява ми
Здравейте,има много подобни теми,но.. Закъснява ми с 5 дни някъде,но имам всички признаци за цикъл корема и кръстът ме болят,гърдите ми съща са твърди и болезнени както винаги преди да насръпи този период. През този месец претърпях катострофа и имах сътресение на мозъка и пих около 20 дена по 5 хапчета на ден. Възможно ли е от това да ми закъснява от стреса,от хапчета ,макар че са свързани с подхранването му.. Притеснявам се,мисля че няма причина,но все пак тази болка и не идването на цикъла ме побърква. Също така имам и обилно бяло течение и днеа заеднп с това имаше леко кафеникаво.
АнонименДосадните белези след херпес
Здравейте. По принцип ми излизат доста често херпеси, но последните 2 пъти след като се премахнат остава червен белег на устната ми. Лекувам херпеса с Ациклостад. Въпросът ми е какво мога да използвам, за да се изхрани белега?
АнонименОт ескапела ми се обърка цикълът
Здравейте, Преди 5 месеца пих Ескапел и оттогава ми се обърка цикъла доста. Този месец ми закъснява с около 5 дена. С приятелят ми сме правили с*кс веднъж през този месец и всичко си беше нормално и мисля че няма възможност да има нещо. Та въпроса ми е дали е възможно да цикъла ми да се връща към старата ми дата ? Защото преди ми идваше към 20 и си имам всичките обичайни признаци за цикъл.