Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименВъпрос за поправка на бижута
Първо, За много години на всички! Дами, обръщам се към вас. Наскоро се сдобих със сребърна верижка (тип ланец) и днес видях, че закопчалката се е разхлабила и понеже не съм от София, исках да ви попитам къде мога да намеря магазин или място за поправка на сребро? Благодаря !
АнонименКичури в косата
Здравейте отново. Може би темата ще ви се стори глупава, но получих много различни мнения и си нямам никаква идея какво да предприема...Едни ми казват едно, други-друго. И реших да питам неутралната аудитория за мнение. От известно време насам ми се върти една мисъл в ума-да си направя ли кичури, или не. Косата ми е тъмно кестенява, къдрава (от майка ми) и е малко под раменете, когато е изправена. Интересувам се от всичко, свързано с боите за коса, цветовете, които биха се вързали с моя и т.н... Ще ви помоля без нападки, защото имам нужда от мнение и по-скоро опит от дамите, които са практикували тази идея с кичурите( т.е, които са си правили). Благодаря предварително, ако дадете съвет.
АнонименОтвращението от жените-фабрика за грим
Здравейте, драги читатели. Като много хора, и аз реших да драсна някой ред. Може би много от вас ще ме нападнат с остри реплики и т.н., но като никой от познатите, близките и приятелите не ме слуша реших да пиша тук. Така... Мен лично адски много ме дразнят жени и момичета, които излизат вечер все едно са попаднали в експлодирала фабрика за грим и т.н.Или пък през деня да са с тежък вечерен грим, като че ли са на сватба... Правят се на клоуни и в същото време искат мъжете да са истински с тях. Да бе ! И от какъв зор !? Една жена, за да е красива най-много й трябва молив за очи и спирала, за да подчертае очите си. Това е, а не да се намаца със сума ти сенки, фон дьо тен и всякакви мазила, които малко или много увреждат лицето и кожата. Според мен е достатъчно. Просто ми е омръзнало да гледам по улиците барбита.