Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЗабравя ли се първата любов! Разкажете и Вие !
Не е само за тийн. всеки нека да сподели. Забравя ли се първата любов ? Вие помните ли я ? Забравихте ли я ? Аз лично след година и половина все още не... Казват "Времето лекува" - така ли е ? Моля споделете ще бъде интересно.
АнонименКакво да му взема ?
Здравейте ! Харесвам едно момче от 6 месеца. Учим в едно училище, и тренираме заедно. Та и той почна да ме харева, но ... Да проблеми. Така сега сме в добри отношения много добри хаха. Май месец той има рожден ден и не знам какво да му взема. Имам няколко идеи. Той става на 15. Така значи на този ден аз имам матура, сряда е и нямаме трянирова... 1. - след матурата да отида до тях с подарък ( парфюм, мече, блуза, бонбони тофифи, и наша снимка в рамка хихихи) или да му го дам на следващия ден ? Или нещо различно ? Моля Ви, давайте идеииии моля.
АнонименБяло течение и рак на яйчниците?
Здравейте ! На 13 години съм. Четох разни неща тук и в други сайтове. Първо ще започна със бялото течение. Имам го от 10 годишна някъде. Много ми е неприятно, много... Не говоря с родителите си, да трябва, но... И ме е страх да отида на гинеколог много ме е страх. Второ четох за ракове. Рак на яйчниците. Имам 3-4 симптома. Наистина ли имам или си внушавам ощe симптомите са 7, аз имам 4... Просто ме е много страх. Моля съветвайте ме.
АнонименВъзможно ли е ?
Здравейте, аз съм малка (13) повечето на мойте години искат да го направят, не ги разбирам. Не съм стеснителна. Обратното даже. Но ме е СТРАХ от две неща в тази тема: да го направя, и да родя. Не знам защо често сънувам, че ме изнасилват и аз скачам през прозореца... Просто е ужасно. Моля помогнете ми. А и не знам страх ме е да го направя... Ако сгреша? Ако нещо стане? .... Не знам просто ми е много гадно. Давайте мнения и съвети.