Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКакво да правя с пърхота
Здравейте! От скоро имам пърхот. Мия косата си 2 пъти седмично, но 2 дни след миенето вече имам пърхот и косата ми се омазнява бързо. Досега никога не съм имала пърхот. Опитах с различни шампоани, даже с мъжки. Нищо не става.Няма резултат. :x: Предложете ми някакъв метод да се отърва от пърхота или някакъв изпитан от вас шампоан против пърхот. Благодаря ви!!!!!
АнонименПроменливи диагнози - какво е всъщност?
Здравейте! От 3-4 години все ме боли нещо ниско долу вдясно. Отначало мислех, че е стомах или яйчници. Когато ме заведоха на лекар, отначало казаха, че имам гастрит. Изписаха ми хиляди лекарства. Болките отминаха за малко. След това пак се започна. При следващото посещение при лекар, ми казаха, че имам колит. След това казаха, че имам проблеми с бъбреците. Никакви лекарства не помагат. Или помагат, болката стихва за 2-3 месеца и след това отново започва. Боли ме всеки месец. :x: Вече стигнах до там,че където и да мръдна, да нося хапчета с мен, защото може случайно да ме заболи! Вчера ходих на лекар отново и ми казаха, че може би имам херния, но малка, тъй като веднъж бях напипала нещо като топче в областта, където ме боли.1-2 мин. по-късно топчето изчезна и повече не се е появявало. Ще си призная, че до преди 1 година съм скачала отвисоко, тъй като съм любител на екстремните преживявания. Вдигала съм и тежко. Страх ме е обаче да не съм за операция. Ако все пак хернийката ми не е нищо сериозно, но продължава да ме боли всеки месец, тогава дали ще е по-добре да се подложа на операция? Моля ви, дайте ми съвет. Какво да правя, за да стихне болката или дали да се подложа ли на операция, ако така ще се отърва? Благодаря ви предварително!
АнонименКак да се накъдря
Здравейте! Искам да ви попитам как да се накъдря с естествени средства? Не искам да се къдря с маша за коса, защото много се изтощава и изсушава косата. А на фризьор...ще ми вземат твърде много пари. Аз искам да се накъдря за повечко време, т.е.къдренето да не е само са няколко часа. Моля за някой съвет. Благодаря ви!!!!
АнонименКак да се храня здравословно
Здравейте! Преди 2-3 години тренирах танци и спортувах усилено. Бях в страхотна форма и изглеждах добре. Само че отскоро надебелях с 10 килограма и вече съм ужасно схваната. Започна ли някакви раздвижващи упражнения, всичко ме боли и изглеждам така, сякаш за първи път правя физически усилия. Преди с каквото и да се хранех, всичко изгаряше и си оставах слаба. А сега имам "вълчи" глад, ям непрекъснато и това започва да ми личи. А спорт не помага, а само ставам по-схваната от преди. Моля ви за някой съвет за здравословно хранене. Не искам диети, защото смятам, че те само изтощават допълнително организма. Моля за някои рецепти за здравословни яденета и съвет как мога да се върна в предишната си форма. Благодаря ви предварително!