ezine.bg»Съвети»Kaкво бельо подхожда на малки гърди?

Kaкво бельо подхожда на малки гърди?

Kaкво бельо подхожда на малки гърди?

Малките гърди се оказват комплекс на немалко дами, който поражда голяма несигурност у тях и затова не бива да бъде подценяван.

Женската аудитория държи на своя външен вид, докато малкият бюст се оказва пречка в постигането на тази задача. Добра новина е обаче фактът, че има подходящо бельо, с което този комплекс на дамите може да остане в миналото.

Ето кои са най-подходящите видове сутиени за малък бюст:

- Сутиените с повдигащ ефект под името Push up са иновация в света на бельото, която оформя перфектно гърдите, повдига ги и им придава стегната структура. Този вид сутиени е подходяща алтернатива не само за дами с малки гърди, но и за такива с големи. Основната им функция е да повдигат, затова се оказват страхотно решение за жените с миниатюрен бюст. Има няколко подвидове на този вид сутиени, които са с различна степен на повдигане в зависимост от желанията на клиентките.

- Силиконите сутиени са страхотна алтернатива за жените с малки гърди, тъй като им предлагат удобство при носенето на дрехи без презрамки. Те са самозалепващи и придават обем на гърдите и се напасват според тяхната форма.

- Полуподплатеният сутиен е друг практичен и уместен избор за дамите с миниатюрен бюст. Той има много твърди чашки и оформя перфектно гърдите. Ефектът от носенето му ще е още по-оптимален, ако успеете да уцелите, най-подходящия за вас размер. В противен случай, сутиенът ще се повдига нагоре постоянно и ще причинява нежелан дискомфорт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати