ezine.bg»Съвети»Как се поставят екстеншъни с клипси?

Как се поставят екстеншъни с клипси?

Как се поставят екстеншъни с клипси?

Косата е важен елемент от женската визия. Затова все повече дами се стремят да имат гъста и дълга коса, но понякога това се оказва не толкова лесно постижима задача. В този случай обаче има ефективно решение, което да разреши появата на подобен проблем.

Екстеншъните за коса са допълнително прикрепящи се удължения, които могат да бъдат два вида – изкуствени или естествени. Също така съществуват различни начини за поставяне:

- Поставяне на удължители със стикери.

- Прикрепяне на удължаващи кичури кератин.

- Удължаване чрез зашиване на треси.

- Прикрепяне на удължаващи микро кичури.

- Удължаване с естествена коса чрез клипси.

Поставянето на екстеншъни за коса с клипси е метод, който е най-подходящ в случаите, когато целта е ефект на средна гъстота.

Това е временен метод, който е изключително практичен. Предимството на удължаването на косата чрез клипси е възможността за сваляне. Затова е подходящ метод, когато искате да имате дълга и гъста коса само за специален случай, почивка или друго важно събитие.

Клипсите представляват специални метални щипки, които са прикрепени към отделни кичури коса. Поставянето се състои в това, да се прикрепи кичур от естествената коса с кичур от екстеншъните, след което да се прихване с клипса и да се защипе с клещи.

Поставянето и свалянето са лесни и бързи, което дава възможност да ги извършвате изцяло в домашни условия, без намесата на фризьор. Удължаването чрез екстеншъни с клипси не е подходящо за прекалено тънки или редки коси, тъй като металните щипки ще прозират и ще бъдат лесно забележими. Оптималният период за носене на тези удължители е около 3 месеца.

Вижте също как да поддържате екстеншъните си в отличен вид.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати