Как да съчетаем цветовете на дрехите?

Как да съчетаем цветовете на дрехите?

Легендата разказва, че някъде съществува жена, която, като отвори гардероба си, знае веднага какво да облече. Шегата настрана, но ако трябва да бъдем честни, всички сме стояли с часове пред огледалото, опитвайки се да преценим дали тази блуза си отива с тази пола и обратното.

Съчетаването на цветовете на дрехите може да се окаже истинско предизвикателство, дори и за дамите с изискан вкус.

Разбира се, бялото и черното вървят на всичко, но еднообразното и монотонно съчетание между двете може и трябва да се използва единствено при изработване на униформи.

Ако сте готови да експериментирате с дрехи и шарки, извадете всичко от гардероба и опитайте с наша помощ да направите нови и свежи комбинации.

Бялата риза, панталон или пола могат да се комбинират с всичко, на най-добре ще стоят с класическа комбинация със синьо, червено и ...е добре - черно.

Ако имате дрехи в бежов цвят, смело може да ги комбинирате със синьо, кафяво, изумрудено зелено, черно, червено и бяло.

Сивото е изключително благодатно за съчетаване. То може да се носи в комбинация с червено, лилаво, розово, синьо, фуксия, черно.

Розовото, което дамите, а и някои господа, толкова харесват, върви отлично с кафяво, маслина,сиво, тюркоаз, бледосиньо.

Тъмно розовото, на което дизайнерите казват фуксия, стои отлично в комбинация с жълто-кафяво, жълто-зелено, мента, кафяво.

Огненият червен цвят комбинирайте с жълто, бяло, синьо, зелено и черно, а кафявия - със светлосиньо, кремаво, розово, жълто, зелено и бежаво.

Ако сте от онези смели дами, които имат в гардероба си оранжево, добавете към него дрехи и аксесоари в синьо, лилаво, бяло, черно и виолетово.

Зеленото съчетайте със златисто кафяво, оранжево, черно, сиво, кремаво и бяло, а синьото - с червено, сиво, кафяво, оранжево, розово, бяло и жълто.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати