Как да съчетаем цветовете на дрехите?

Как да съчетаем цветовете на дрехите?
Снимка: ezine.bg

Легендата разказва, че някъде съществува жена, която, като отвори гардероба си, знае веднага какво да облече. Шегата настрана, но ако трябва да бъдем честни, всички сме стояли с часове пред огледалото, опитвайки се да преценим дали тази блуза си отива с тази пола и обратното.

Съчетаването на цветовете на дрехите може да се окаже истинско предизвикателство, дори и за дамите с изискан вкус.

Разбира се, бялото и черното вървят на всичко, но еднообразното и монотонно съчетание между двете може и трябва да се използва единствено при изработване на униформи.

Ако сте готови да експериментирате с дрехи и шарки, извадете всичко от гардероба и опитайте с наша помощ да направите нови и свежи комбинации.

Бялата риза, панталон или пола могат да се комбинират с всичко, на най-добре ще стоят с класическа комбинация със синьо, червено и ...е добре - черно.

Ако имате дрехи в бежов цвят, смело може да ги комбинирате със синьо, кафяво, изумрудено зелено, черно, червено и бяло.

Сивото е изключително благодатно за съчетаване. То може да се носи в комбинация с червено, лилаво, розово, синьо, фуксия, черно.

Розовото, което дамите, а и някои господа, толкова харесват, върви отлично с кафяво, маслина ,сиво, тюркоаз, бледосиньо.

Тъмно розовото, на което дизайнерите казват фуксия, стои отлично в комбинация с жълто-кафяво, жълто-зелено, мента, кафяво.

Огненият червен цвят комбинирайте с жълто, бяло, синьо, зелено и черно, а кафявия - със светлосиньо, кремаво, розово, жълто, зелено и бежаво.

Ако сте от онези смели дами, които имат в гардероба си оранжево, добавете към него дрехи и аксесоари в синьо, лилаво, бяло, черно и виолетово.

Зеленото съчетайте със златисто кафяво, оранжево, черно, сиво, кремаво и бяло, а синьото - с червено, сиво, кафяво, оранжево, розово, бяло и жълто.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати