Как да изберем пердета?

Как да изберем пердета?

Декорацията на дома винаги трябва да е цялостна и не бива да се пренебрегва нито една част от нея, затова не е чудно, че много хора се питат как да изберат пердета.

Колкото и маловажно oа ви се струва в началото на ремонта, изборът на правилните пердета до голяма степен може да повлияе на цялостния вид на дома.

Декорирането на прозорците и правилният избор на пердета са определяща за цялостния вид на жилището. Една от най-големите грешки, които може да направите, е да изберете автоматично едни и същи пердета за всички помещения на жилището, без оглед на тяхното предназначение.

Препоръчваме ви да обърнете внимание на стила и духа на стаята и да не се боите да изберете различни пердета за всяко отделно помещение. Весели детски пердета за детската стая и стилни, плътни завеси за спалнята.

Изборът на леки, полупрозрачни пердета за хола е препоръчителен, защото те позволяват пропускането на достатъчно количество светлина, но не се препоръчва същите пердета да бъдат сложени в спалнята, освен ако там няма монтирани и допълнително щори.

За спалнята се препоръчват по-плътни завеси, които да осигуряват дискретност и уединения и през които да не се вижда нищо отвън навътре. Същата е препоръката ни към изборът на перде за банята.

Но ако не искате то да се мокри и да сте напълно сигурни в дискретността му - тогава просто боядисайте прозореца.

Материите са важни, както са важни и цветовете на които ще се спрете. По-леките и ефирни материи, в съчетание с топли и весели цветове, ще създаде усещането за повече комфорт, пространство и не на последно място - настроение.

Важно е са се уверите ,че материите на пердетата съответстват в някаква степен на материалите в стаята, цветовото съчетание също е важно.

Не на последно място - заложете на пердета, които са устойчиви на избеляване, за да не се налага да ги сменяте всяка година. И не се притеснявайте да експериментирате.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати