Как да разширим дънките?

Как да разширим дънките?

Тесните дънки са истински ужас за всяка една жена. Всеки има любими дънки, с които не иска да се раздели и моментът на тяхното отесняване е много неприятен. Ще ви предложим някои съвети, които биха помогнали при леко тесни дънки, но не и при дънки, които съвсем са отеснели и не можем дори да обуем.

Тесните дънки могат леко да се разширят, ако ги изгладите старателно, особено в областта на талията. След като ги изгладите, ги обуйте и клекнете няколко пъти, за да могат да се разширят леко.

Много ефикасно ще е, ако ги изгладите добре още докато са леко влажни. След това ги обуйте и се разходете вкъщи. Малко е неприятно чувството на обути мокри дънки, но все пак е важно да бъде постигната целта. Знайте, че дънковият плат не се разширява трайно и при следващото пране пак ще се разширят. Може да напръскате дънките с пулверизатор и тогава да ги обуете.

Това са основните два варианта за леко разширяване на дънки – гладене и мокрене, след което се обуват и се правят клекове. Разбира се всичко зависи и от плата на дънките, защото някои дънки съвсем не позволяват разширяване. Знайте, че тесните дънки въобще не трябва да се слагат в сушилня. Спазвайте указаните температури за пране на етикетите.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати