Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: След 7 години осъзнах, че ми липсва. Объркана съм!преди 8 годиниЗнам че не е обвързан до момента,търси си сериозно момиче с което иска сериозна връзка,това знам от общите ни познати!Не знам какво да правя наистина нещата са много объркани,наистина има налице и проблеми в сегашния ми живот,но не мисля че това ме е накарало да мисля за него!Между нас така или иначе нямаше нищо повече от дълбоко приятелство и силна привързаност!Не съм му писала,не знам и дали ще имам сили да му пиша!Много е трудно!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: След 7 години осъзнах, че ми липсва. Объркана съм!преди 8 годиниЗдравейте, не знам от къде да започна....
    От месец и половина не мога да спра да мисля за човек който не сам виждала и чувала вече 7 години,опитвам се да не мисля за него,но мисълта натрапчиво ме преследва сякъш съм обсебена от него!Усещам че ми липсва и то много!Между нас така и не стана нищо,бяхме много близки,излизахме често,но никога не сме били двойка!Той имаше чувства към мен и аз към него,но до там,никой от нас не се усмели да каже на другия какво изпитва!

    В даден момент от живота ми той просто си тръгна,замина,и от тогава не съм го виждала и чувала!Много неща останаха неказани,много мисли и чувства останаха несподелени....нз какво да правя...объркана съм!Как е възможно след толкова години да осъзнаеш,че някой ти липсва толкова много,а до този момент не си го осъзнавал,не си мислил за него....привидно си го превъзмогнал!Не знам дали е редно да му се обадя,да му пиша...не знам какво би си помислил след толкова години,може би ще каже че вече е късно,че съм закъсняла с моето "липсваш ми",може и дори да не ми отговори....страх ме е!!!Моля кажете ми какво да правя,как да постъпя!?????Мисълта за него ме побърква!!!!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години