Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Приятели сме от 15 години, а май се влюбих в неяпреди 8 годиниЗдравейте дами имам много странно преживяване и не знам какво да правя объркан съм физически и психически...Става на въпрос за една моя приятелка с която се познаваме вече 15 години през това време имахме прекъсване на така да го кажа приятелските си взаимотношения та отиде в друг град и спряхме да се виждаме за около 3-4 години.

    От извесно време виждам как не гледа така е го кажа с различен поглед.Усещам че съм хлътнал по нея не мога да спра да мисля за нея,сънувам я почти всяка вечер,преди да заспя мисля за нея,когато се събудя първата ми мисъл е за нея,в началото на нашето запознаване пак бях по същия начин,чаках и продължавам до ден днешен да треперя когато и чуя гласа по телефона (знам ли може би е моята голяма любов) всичко звучи невероятно до сега...

    От извесно време виждам като седнем на маса винаги сяда срещу мен или до мен..докосва ме под масата (по нейните думи неволно). Проблема е че тя има приятел и дете нали детето не е проблем защото така да кажа сме комбинки с него. Проблема е че съм объркан и не знам какво е предпиема. Всеки ден се чуваме и си говорим за всичко, поздравява ме с много странни песни (в едната се пееше се "кръвта ми е наситена с теб, вдишвам въздуха ти, дробовете ми са наситени с теб... И така нататък) не знам какво да правя и какво да мисля!!!

    Нуждая се от помощ.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години