ВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
Моята стенаРецепти429Снимки1007СтатииСъвети4Споделени ИсторииКоментари10Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки11833
- ВИОЛЕТА МАТЕВАполучи точки за многократно използвана рецепта: Лапад с ориз и лук в тенджерапреди 4 годиниЛапад с ориз и лук в тенджера07.04.2021Яхния
- ВИОЛЕТА МАТЕВАполучи точки за многократно използвана рецепта: Лек огретен с картофи и спанакпреди 4 годиниЛек огретен с картофи и спанак01.02.2021Огретен
- ВИОЛЕТА МАТЕВАполучи точки за многократно използвана рецепта: Пиде с бекон, сирене и лападпреди 4 годиниПиде с бекон, сирене и лапад11.03.2021Пиде
- ВИОЛЕТА МАТЕВАполучи точки за многократно използвана рецепта: Бистра агнешка курбан чорбапреди 4 годиниБистра агнешка курбан чорба04.01.2021Курбан чорба
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години, преди 4 годиниМили Кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (09.11 - 29.11) и те ще бъдат доста разнообразни за следните видове рецепти:
- рецепти с броколи;
- рецепти с карфиол;
- рецепти с праз;
- рецепти с шийтаке;
- рецепти с брюкселско зеле;
- постен грах;
- постни сарми;
- постна лазаня;
- постен боб;
- заешка яхния;
- джолан чорба;
- турска мусака;
- топеница;
- ребра на тиган;
- мантъ;
- джолан по немски/австрийски;
- телешко със зеле;
- свински пастет;
- веган палачинки;
- наложена баница;
- баница с тиква;
- тиквен чийзкейк;
- тиквен пай;
- тиквено руло;
- торта Добуш;
- кекс с локум;
- шоколадов пудинг;
- бананов пудинг;
Всяка тематична рецепта продължава да ви носи 26 точки. При рецептите с броколи, карфиол, праз, брюкселско зеле и шийтаке, е важно съответния продукт да бъде основен продукт в рецептата, а не само добавка.
поздрави и успех,
Ezine.bg- ВИОЛЕТА МАТЕВАПривет админ ,всичко за сега е наред ,добре съм и пак си готвя и ви следя :) Нямам много време ,ЗАЩОТО Сега работим повече 2 смени ,трудно е на всички Бъдете здрави ,поздрави на кулинари и на екипа !Харесва миОтговор3
- Кристиан АлександровДнес получих наградата си.Страхотна е .Благодаря!Харесва миОтговор2
- Кристиан АлександровДнес получих наградата си.Харесва миОтговор1
- Всички коментари
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 годиниМили Кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (09.11 - 29.11) и те ще бъдат доста разнообразни за следните видове рецепти:
- рецепти с броколи;
- рецепти с карфиол;
- рецепти с праз;
- рецепти с шийтаке;
- рецепти с брюкселско зеле;
- постен грах;
- постни сарми;
- постна лазаня;
- постен боб;
- заешка яхния;
- джолан чорба;
- турска мусака;
- топеница;
- ребра на тиган;
- мантъ;
- джолан по немски/австрийски;
- телешко със зеле;
- свински пастет;
- веган палачинки;
- наложена баница;
- баница с тиква;
- тиквен чийзкейк;
- тиквен пай;
- тиквено руло;
- торта Добуш;
- кекс с локум;
- шоколадов пудинг;
- бананов пудинг;
Всяка тематична рецепта продължава да ви носи 26 точки. При рецептите с броколи, карфиол, праз, брюкселско зеле и шийтаке, е важно съответния продукт да бъде основен продукт в рецептата, а не само добавка.
поздрави и успех,
Ezine.bg- ВИОЛЕТА МАТЕВАПривет админ ,всичко за сега е наред ,добре съм и пак си готвя и ви следя :) Нямам много време ,ЗАЩОТО Сега работим повече 2 смени ,трудно е на всички Бъдете здрави ,поздрави на кулинари и на екипа !Харесва миОтговор3
- Кристиан АлександровДнес получих наградата си.Страхотна е .Благодаря!Харесва миОтговор2
- Кристиан АлександровДнес получих наградата си.Харесва миОтговор1
- Всички коментари
- ВИОЛЕТА МАТЕВАполучи награда за своя принос в мрежата: Бамбуков кош за пранепреди 4 години, преди 4 години
- ВИОЛЕТА МАТЕВАНяма проблем ,нали е кош за пране :) Вече мислех че сте ме забравили мина доста време, а кош няма ,но явно ще пристигне скоро Поздрави ! :)Харесва миОтговор
- ВИОЛЕТА МАТЕВАгласува за: Марамалад от ябълки и сини сливи с желираща захарпреди 4 годиниМарамалад от ябълки и сини сливи с желираща захар10.09.2020Мармалад
- ВИОЛЕТА МАТЕВАгласува за: Бобена салата за зиматапреди 4 годиниБобена салата за зимата10.09.2020Бобена салата
- ВИОЛЕТА МАТЕВАгласува за: Туршия от сурови чушки рибки без варенепреди 4 годиниТуршия от сурови чушки рибки без варене10.09.2020Буркани