Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Когато детето яде много
Чували сте как много майки се оплакват от злоядо дете. Предлагат им какво ли не за ядене, а те - не, та не!...
Когато детето не иска да яде
Те ги засищат и в момента, в който настъпи време за обяд или вечеря, детето няма как да е гладно. Затова между храненията на злоядо дете предлагайте само плодови сокове, нектари, плодове....
Когато детето започне да яде месо
Телешкото е много полезно, тъй като е богато на желязо. Не забравяйте и свинското, но наблягайте на свинско бонфиле и свинско контрафиле. Препоръчителна е консумацията на риба и черен дроб веднъж седмично....
Как да накараме детето да яде
Не насилвайте детето
Макар че периодът на отказ от хранене може да ви се стори притеснителен и натоварващ, то да насилвате детето да яде не е правилното решение в случая....
Как да накараме детето да яде плодове и зеленчуци
Добрата новина е, че децата обикновено израстват хранителната неофобия - междувременно има много трикове, които можете да направите, за да насърчите детето си да яде повече плодове и зеленчуци....
Как да научите детето да яде плодове? Важно е
Ако детето отказва пресни плодове, то ги включете в менюто им пасирани или настъргани.
За да подтикнете детето към плодовете, то спрете да купувате шоколади и сладки изделия....
Кога детето отказва да яде и как да го накараме
Ако детето ви вижда, че ядете различни здравословни храни, има много по-голяма вероятност да ги опита....
Кога детето отказва да яде и как да го накараме
Ако се фокусирате прекалено много върху това какво и колко яде то по време на хранене, вместо да му позволите да се нахрани, то веднага ще се отдръпне от масата....
Какво да правим, за да яде детето по-малко сол
Има причина толкова много ресторантски ястия да са с такъв добър вкус - солта в тях....
Когато детето има разстройство, какво може да яде?
При диария детето трябва да поема много течности, като чай от лайка, чай от шипка и чай от джоджен....
Вижте къде по света се яде най-много и най-малко месо
Най-големите вегетарианци в света са в Бангладеш, където средно един човек изяжда по 4 килограма месо на година, показва проучване на Организацията на обединените нации.
След Бангладеш в класацията на страните, които...
Много плодов сладкиш
Нарежете на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на много плодов сладкиш!...
Много бухнал тутманик
Оставяме тестото отново да втаса и печем много бухналия тутманик във фурната на 170 градуса с вентилатор за около 40 минути....
Много орехова торта
Сглобявате много ореховата торта, като първо е блат, после крем и последно намазваме отвсякъде с крем и украсяме с орехи....
Много пухкави палачинкиПоднесете много пухкавите палачинки със сирене или любимо сладко, течен шоколад и айран.
Може да ги използвате за направата на сладка или солена палачинкова торта....
4
Много вкусни ХинкалиКъм каймата добавете бекона, нарязан на ситно лук, чесън, сол, кимион, лют пипер и магданоз и сипваме около 120 мл вода и размесваме хубаво.
Замесваме тесто от брашното, водата 150 мл и солта, тестото трябва да е стегнато...
1
Много плодово Смути
Ако ви се вижда много гъсто, може да поставите и 100 мл вода.
Разпределя се в чаши и се консумира.
Добра напитка след тренировки....
Много лесна питкаВ купа слагаме 1 ч.ч. топла вода, прясната мая и захарта, с лъжичка разбъркваме докато маята се разтопи и оставяме да шупне около 10 минутки.
След това добавяме останалата топла вода и солта. Започваме да сипваме по малко...
10
Много пухкава погачаТака сутринта ще ви е много по-лесно и ще започнете деня с приятен аромат на хляб.
Размийте маята в 1 к.ч. студена вода. Прибавете млякото, захарта, солта, олиото и чукнете яйцата....
2
Много пухкав козунак
Сваряваме млякото и докато е още топло, добавяме захарта, за да се стопи. В по-голям съд слагаме брашното и правим кладенче.
В него слагаме разбитата на кашичка мая, разбитите яйца, киселото мляко със содата и солта....
Много Вкусни БухтиВ купа се разбиват яйцата със захарта и солта. Разбърква се содата за хляб в киселото мляко да шупне и сипваме в яйцата.
Добавя се брашното и замесваме средно меко тесто. Покрива се с кърпа и оставяме да почива за 15-...
9