Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Гърдите са сред най-пренебрегната част от женското тяло. Много жени просто не знаят каква е правилната грижа за този подарък от природата и ги оставят да се справят сами.

1

Алое вера

Алое вера - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Алое вера от Ezine.bg. Обзор на статиите за Алое вера. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Алое вера.
Алое вера - Ето как да премахнеш разширените пори само за 3 дни

Ето как да премахнеш разширените пори само за 3 дни

07.11.20170441

С напредването на възрастта състояния, като разширени пори по лицето и тялото, се превръщат в нещо обичайно за жените. За щастие има народни методи, с които само за 3 дни ще забравите за това състояние.

Алое вера - Ефективни природни лекове срещу екземата

Ефективни природни лекове срещу екземата

19.08.20170862

Екземата е сухо състояние на кожата, което идва в различни форми и варира от човек на човек. Тя не е заразна, затова е безопасно да бъдем около тези, които страдат от това заболяване. При леките й случаи кожата е суха, червена и сърбяща. Драскането обаче

Алое вера - Само тук! Кремът за лице на Клеопатра за божествен вид

Само тук! Кремът за лице на Клеопатра за божествен вид

30.05.20170499

Египетската кралица Клеопатра се е славела с най-безупречната кожа, виждана някога. Оказва се, че както много пъти се случва, и тук тайната е много проста и лесна.

Алое вера - Най-надеждните методи в борбата срещу кондиломите

Най-надеждните методи в борбата срещу кондиломите

04.02.201709240

Кондиломите са много упорити и справянето с тях е трудно. Предизвикват се от човешкия папиломен вирус, като засягат гениталиите, ръцете, пръстите и стъпалата.

Алое вера - Стайните растения, които ще ви направят по-здрави

Стайните растения, които ще ви направят по-здрави

10.01.201702515

В последните няколко дни София и другите по-големи градове на страната са обхванати от гъст, задушлив смог. Във въздуха се носят фини прахови частици, бълвани от комини, превозни средства и промишлеността. Всичко това сериозно заплашва нашето здраве. Ако

Алое вера - Да използваме Алое Вера в домашната козметика

Да използваме Алое Вера в домашната козметика

02.12.201602003

Един от най-добрите продукти, които можете да намерите в съставките на който и да било разкрасяващ продукт, е алое вера. Не само че заглажда кожата, но и помага срещу слънчево изгаряне.

Алое вера - Седем здравословни проблема, които лесно можете да излекувате с Алое Вера

Седем здравословни проблема, които лесно можете да излекувате с Алое Вера

25.11.201602402

Алоето се използва масово в козметиката, защото успява едновременно да подхранва и да хидратира кожата. Приеман вътрешно, гелът от алое вера способства нормализирането вискозитета на кръвта и подобрява оросяването на крайниците.

Алое вера - Лесни методи за успокоение на кожни раздразнения и алергии

Лесни методи за успокоение на кожни раздразнения и алергии

18.10.20160231

Кожните раздразнения са особено неприятни. Всеки с чувствителна кожа знае колко мъчително е това състояние. Обриви, зачервявания и алергични реакции – не е нужно да се примирявате с тях.

Алое вера - Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

28.07.20150851

Всяка жена може да се похвали с наличието на поне няколко саксии със стайни растения у дома. Освен че придават завършен вид на всяко помещение, много цветя всъщност са полезни за здравето на семейството, тъй като прочистват въздуха.

Алое вера - Как алое вера помага на нашето здраве?

Как алое вера помага на нашето здраве?

30.01.201501154

Алое вера е растение с изключително ценен състав, който го прави и много търсен и предпочитан природен дар. Маслото от алое вера има страхотен ефект, ако се нанесе върху рани или белези.

Алое вера - Алое и щипане срещу бръчки

Алое и щипане срещу бръчки

06.04.201405349

Сок от алое, разтвор от вода и мед и редовно щипане и натискане по кожата предотвратяват появата на бръчки или премахват вече съществуващите.

Алое вера - Сокът от алое - лекарство и афродизиак

Сокът от алое - лекарство и афродизиак

23.04.201306014

Сокът от алое притежава редица лечебни свойства. Препоръчва се при възпаления, заболявания на ставите, изгаряния. Сокът от алое стимулира либидото и повишава потентността.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни