Трите най-меркантилни зодии

Трите най-меркантилни зодии

Има три знака в хороскопа, за които парите стоят на челно място в личните им приоритети и никога не биха жертвали материалния си комфорт. За тях финансовата стабилност е основна цел в живота.

1

Везни

Везни - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Везни от Ezine.bg. Преглед на статиите за Везни. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Везни.
Везни - Любов в годината на Огнения петел за Везни

Любов в годината на Огнения петел за Везни

28.12.201606216

В годината на Огнения петел Везни ще трябва да бъдат по-състрадателни и внимателни към представителите на противоположния пол.

Везни - Четирите най-суетни зодии в хороскопа

Четирите най-суетни зодии в хороскопа

12.02.2016028225

Няколко зодиакални знака не могат да издържат и минута, без да се погледнат в огледалото. При тях външният им вид не е плод на случайността, а грижливо изпипват всеки детайл по себе си.

Везни - Какъв е бракът с мъж Везни

Какъв е бракът с мъж Везни

11.09.201502459

Мъжът Везни е изтънчена личност, която обича да се отдава на всички удоволствия в живота. Бракът с мъжа Везни ще е спокоен и хармоничен, стига да не очаквате от него да проявява качества като динамичност и любов към екстремното.

Везни - Какъв е бракът с жената Везни

Какъв е бракът с жената Везни

19.08.201502224

Жената, родена под знака Везни, е много впечатляваща, привлекателна и женствена, с което винаги привлича ухажори. Спокойната ѝ натура я кара в брака си да се стреми към пълна хармония. Тя винаги ще бъде главен инициатор в разрешаването на семейни проблеми

Везни - Какво харесва мъжът Везни

Какво харесва мъжът Везни

10.11.2013024464

Мъжът Везни много държи срещу себе си да има добър слушател, който всъщност действително се вълнува от нещата, които му се говорят. Самият той е такъв и съвсем нормално е, да очаква и същото отношение от човека до себе се, бил той приятел или половинка.

Везни - Каква е връзката с мъж Везни

Каква е връзката с мъж Везни

03.03.2012013132

Най-сигурния начин да спечелите и задържите любовта му е да бъдете изискана и възпитана, а също и търпелива, защото мъжът Везни е известен със своите постоянни колебания.