Как да си направим сами хитовия за лятото мраморен маникюр

Как да си направим сами хитовия за лятото мраморен маникюр

Мраморният маникюр ще е хит и през това лято, прогнозират модни специалисти. За да се сдобиете и вие с атрактивни нокти обаче, не е задължително непременно да посетите салон за красота.

1

Нокти

Нокти - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Нокти от Ezine.bg. Списък на статиите за Нокти. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Нокти.
Нокти - Смеете ли да си направите такъв маникюр! (ГАЛЕРИЯ)

Смеете ли да си направите такъв маникюр! (ГАЛЕРИЯ)

14.04.201801839

Добре оформените и оцветени нокти придават класа, стил и женственост на всяка дама. Когато обаче маникюрът се превърне в поле за арт изяви, понякога нещата излизат извън контрол.

Нокти - Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)

Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)

07.04.20180427

Вижте в галерията ни няколко предложения за пролетен маникюр, с които ще сте актуални не само по време на Великденските празници, но и до края на пролетта.

Нокти - Пет смутита, които ще поддържат здравето на косата и ноктите

Пет смутита, които ще поддържат здравето на косата и ноктите

22.03.201801113

Смутитата сред най-здравословните закуски, които може да хапнете рано сутрин, като има и такива, които ще поддържат здравето на косата и ноктите ви. Вижте в галерията ни нашите пет предложения.

Нокти - Ето как да излекуваш враснал нокът в домашни условия

Ето как да излекуваш враснал нокът в домашни условия

24.11.201702396

Бактериална или гъбична атака могат да станат причина нокътя ви да се напука, да стане по-дебел или да пожълтее. Това носи изключителен дискомфорт.

Нокти - Ноктите разкриват от какво си болен! Ето как да се предпазиш

Ноктите разкриват от какво си болен! Ето как да се предпазиш

20.11.20170682

По ноктите можем да разкрием наличието на най-различни болести в тялото. Състоянието им може да ни помогне да се справим с проблемите още в зародиш.

Нокти - Дами, ето какво разкрива за вас маникюрът ви!

Дами, ето какво разкрива за вас маникюрът ви!

05.11.201701822

Интересно е, че не само формата на нокътната плочка, с която се раждаме, разкрива страни от нрава ни, но и маникюрът, който избираме. Вижте какво издава за всяка дама видът, който тя обича да придава на ноктите си.

Нокти - Ще имаш здрави коса и нокти само с тези храни в диетата

Ще имаш здрави коса и нокти само с тези храни в диетата

31.10.201705351

Храните, които консумираме, са от решаващо значение за здравината на косата и ноктите ни. Малки промени в диетата са способни да постигнат чудеса.

Нокти - Маникюрите, които Той мрази

Маникюрите, които Той мрази

15.10.201706175

В съвременния свят дамите полагат завидни усилия, за да изглеждат добре. Разкрасителните процедури целят да впечатлят мъжката аудитория. Понякога обаче ефектът е точно обратен.

Нокти - Всички рецепти за здрави нокти на едно място

Всички рецепти за здрави нокти на едно място

18.08.20170206

Ноктите ни са част от нещата във външният ви вид, които трябва да са винаги красиви. Много мъже забелязват първо именно маникюра на дамата срещу тях. Домакинската работа и задълженията обаче често пречат на добрият вид на ноктите ни.

Нокти - Гризете ноктите си – ето как да се справите

Гризете ноктите си – ето как да се справите

03.07.201701061

Гризането на ноктите е навик, познат още с медицинското си название онихофагия. Да дъвчеш ноктите си е особено грозно, а и нездравословно. То може да доведе до редица естетични и здравословни проблеми.

Нокти - Груби грешки, с които сами съсипвате ноктите си

Груби грешки, с които сами съсипвате ноктите си

23.06.201703803

Перфектният маникюр определено прави добро впечатление. Понякога обаче в старанието си да го поддържаме стигаме до другата крайност и сами съсипваме ноктите си.

Нокти - Домашни маски за укрепване на чупливи нокти

Домашни маски за укрепване на чупливи нокти

20.05.20170460

Чупливите нокти са един от проблемите, които най-много понижават самочувствието на жените. За да се преборят с него, дамите най-често ползват заздравител за нокти. Но той невинаги е достатъчен.