Любимите женски аромати, които мъжете мразят

Любимите женски аромати, които мъжете мразят

1

Парфюмът е тайната съставка, която довършва безпогрешно всяка визия на даден човек, придавайки му личен почерк. Неговата роля никога не бива да бъде подценявана, особено когато става дума за привличане между двама души.

1
Парфюми - актуални теми, избрани публикаци и идеи. Всичко на тема Парфюми от Ezine.bg. Преглед на статиите за Парфюми. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Парфюми.
Парфюми - Пълен кошмар! Козметиката ни причинява ранна менопауза

Пълен кошмар! Козметиката ни причинява ранна менопауза

23.11.20160227

Американско изследване посочи връзката между менопаузата и химически вещества, съдържащи се в пластмаси, козметични средства и др. Според него жените, в чиито организъм се откриват натрупвания от тези вещества, навлизат в този преломен момент. . .

Парфюми - Ура! Създадоха парфюм, с който слабеем

Ура! Създадоха парфюм, с който слабеем

12.02.20160130

Разработиха парфюм, от който се отслабва. Не е чудно, че идеята е на французи – едни от най-големите ценители на пропорционалните форми.

Парфюми - Идеалният парфюм според зодията

Идеалният парфюм според зодията

06.12.201506089

Разбира се, парфюмът трябва да е отражение на вашата индивидуалност преди всичко. А няма по-добър индикатор за индивидуалността ни от зодията.

Парфюми - На какво ухаят най-странните парфюми в света?

На какво ухаят най-странните парфюми в света?

22.02.20150705

Някои марки се доверяват на стандартни съставки като цитруси, джинджифил, ванилия, сандалово дърво или лавандула. Други обаче се стремят да изпъкнат с оригиналност и създават парфюмни ухания на базата на ужасяващи съставки.

Парфюми - Как да задържите аромата на парфюма през целия ден?

Как да задържите аромата на парфюма през целия ден?

25.01.2015011149

Трайността на един аромат зависи и от естествената способност на веществата, които влизат в състава му. Най-бавно се изпаряват ориенталските аромати.

Парфюми - Кои парфюми използват прелюбодейците

Кои парфюми използват прелюбодейците

27.10.201402233

Анкета, проведена сред 1000 мъже и 1000 жени, на сайта за изневеряващи Gleeden показа кои известни марки парфюми са предпочитани от прелюбодействащите.

Парфюми - Продукти, които веганите не бива да използват

Продукти, които веганите не бива да използват

02.10.20140529

В производството на някои гримове се употребява говежда мас, която представлява мазнина, получена от вътрешните органи на животните. Тази съставка се използва и при направата на кремове и сапуни.

Парфюми - Мъжът Телец ухае на цветя

Мъжът Телец ухае на цветя

29.06.201403181

Различните хора харесват различни аромати взависимост от зодията си. Близнаците сменят ароматите като носни кърпички, а Телецът предпочита уханието на цветя, независимо от пола.

Парфюми - Парфюмите ни правят по-красиви

Парфюмите ни правят по-красиви

23.06.20140378

Изследване на центъра по химически възприятия Монел установи, че жените изглеждат по-красиви, когато са използвали парфюм с приятно ухания.

Парфюми - Измислиха парфюм с аромат на викинг

Измислиха парфюм с аромат на викинг

21.05.20140205

В уханието на екзотичния афтършейв е включена и миризмата на печено месо, която пък трябва да напомня за викингските угощения.

Парфюми - Как и колко да съхранявате козметиката

Как и колко да съхранявате козметиката

02.03.201401125

Различните козметични продукти имат различен срок на годност. Развалената козметика може да причини алергии или дерматит. Препоръки за съхранение на парфюми, кремове, лосиони, грим, дезодоранти.

Парфюми - Сътвориха парфюм с аромат на хляб

Сътвориха парфюм с аромат на хляб

25.10.20130304

Идеята за създаването на Eau de Toast е заради непрестанните съвети от всякакви специалисти да не се консумира хляб. Създателите вярват, че с новият аромат ще напомнят много ясно на жените какво изпускат, след като са решили да не закусват.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани