Да се справим с екземите по ръцете

Да се справим с екземите по ръцете

0

Природата е дала огромен брой средства за справянето с екземите и други подобни кожни заболявания. Народната медицина успешно е съумяла да ги разработи и приложи за лекуването на този неприятен проблем.

1
Ръце - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Ръце от Ezine.bg. Списък на статиите за Ръце. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Ръце.
Ръце - Причини за тремор на ръката и пръстите

Причини за тремор на ръката и пръстите

19.03.20170669

С термина тремор се описват треперенето и други неволни движения на различни групи от мускули в човешкото тяло, които имат известен ритъм. Най-често с това той се появява при ръцете и пръстите, но също така може да порази краката, торса, лицето

Ръце - Топпроцедури за изящни ръце през зимата

Топпроцедури за изящни ръце през зимата

14.01.20170193

Както е казала модната легенда Коко Шанел, ръцете са визичната картичка на всяка жена. Затова е много важно да ги поддържаме в съвършен вид във всеки един момент. През зимните дни обаче това се явява трудна мисия.

Ръце - Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

30.09.201601265

За да изглеждат ръцете ви по-слаби или по-млади, е нужно да подбирате точните цветове лак за нокти. Цветът на кожата ви е другият съществен фактор, за да ви отива определен лак.

Ръце - Шест упражнения за красиви ръце

Шест упражнения за красиви ръце

13.07.201601050

Стегнатите ръце са също толкова важни за оформеното тяло, колкото са бедрата и корема. За да ги вкарате във форма освен лицеви опори вкъщи може да правите и други 6 упражнения.

Ръце - Обадете се на полицията, ако видите човек с черна точка на ръката!

Обадете се на полицията, ако видите човек с черна точка на ръката!

23.03.2016014621

Виждали ли сте човек с голямо черно петно или точка на дланта? Дори и да сте, вероятно никога не сте му обръщали внимание. Знаете ли, че има много хора с именно такива черни точки на ръцете? Причината е кампанията, наречена Блек дот кампейн

Ръце - Ръцете се измиват ефективно след 20 секунди

Ръцете се измиват ефективно след 20 секунди

25.09.20150311

Ако човек мие ръцете си по-малко от 20 секунди, ефектът от измиването ще е минимален, сочат резултатите от скорошно изследване. С други думи – това време изобщо не е достатъчно да се отървете от всички микроби.

Ръце - Да си приготвим сами дезинфектант за ръце

Да си приготвим сами дезинфектант за ръце

21.06.20151712

Предлагаме ви една рецепта, в която има само две съставки и можете да си спретнете много лесно. Освен това в този домашно приготвен дезинфектант няма алкохол, така че кожата на ръцете ви няма да бъде изсушавана.

Ръце - Какво да правим при болки в китките

Какво да правим при болки в китките

25.05.201507693

Болката в областта на китките може да бъдат причинена от т. нар. синдром на карпалния канал. Също неприятните усещания в тази област на горните крайници могат да се дължат на артрит, наранявания на ръцете, както и да са в резултат на подагра

Ръце - Диагностициране на болести по ръцете

Диагностициране на болести по ръцете

17.05.201501901

Проблем с ендокринната система е причината и за постоянно усещане за лазене на мравки по ръцете. Съмнение за захарен диабет или хипотиреоза има, ако крайните фаланги на пръстите на ръцете имат дълбоки гънки, които наподобяват бръчки.

Ръце - Тренировката за ръце на Дженифър Анистън

Тренировката за ръце на Дженифър Анистън

23.04.20150914

Една от стандартните тренировки, които Дженифър изпълнява, започва със спининг – около 25 минути, след което идва ред на йогата – тя продължава около 45 минути.

Ръце - Здравословни проблеми, които издават ръцете ви

Здравословни проблеми, които издават ръцете ви

19.02.201503374

Ръцете на всеки човек могат да издадат здравословни проблеми – достатъчно е да сме наясно какво трябва да гледаме и какво могат да означават промените в пигментацията или температурата им.

Ръце - Причини за подуване на крайниците

Причини за подуване на крайниците

02.02.201503997

Отоците в крайниците са изключително често срещано явление. Обикновено те са придружени от леки до силни болки, а състоянието е доста неприятно.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани