Бродерии по ръцете – новата опасна мода сред децата

Бродерии по ръцете – новата опасна мода сред децата

Бродериите по ръцете е поредната опасна мода, която превзема света. Тя води своето начало от Китай и се разпространява масово сред тийнейджърите.

1
Ръце - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Ръце от Ezine.bg. Списък на статиите за Ръце. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Ръце.
Ръце - Ще забравите за сухите и напукани ръце с тези домашни ванички

Ще забравите за сухите и напукани ръце с тези домашни ванички

08.06.20170177

Под въздействието на неблагоприятните метеорологични условия като студ, вятър и силно слънце кожата на ръцете става суха, напукана и болезнена. С тези лесни ванички ще решите проблема си!

Ръце - Да се справим с екземите по ръцете

Да се справим с екземите по ръцете

05.04.20170206

Природата е дала огромен брой средства за справянето с екземите и други подобни кожни заболявания. Народната медицина успешно е съумяла да ги разработи и приложи за лекуването на този неприятен проблем.

Ръце - Причини за тремор на ръката и пръстите

Причини за тремор на ръката и пръстите

19.03.201702197

С термина тремор се описват треперенето и други неволни движения на различни групи от мускули в човешкото тяло, които имат известен ритъм. Най-често с това той се появява при ръцете и пръстите, но също така може да порази краката, торса, лицето

Ръце - Топпроцедури за изящни ръце през зимата

Топпроцедури за изящни ръце през зимата

14.01.20170227

Както е казала модната легенда Коко Шанел, ръцете са визичната картичка на всяка жена. Затова е много важно да ги поддържаме в съвършен вид във всеки един момент. През зимните дни обаче това се явява трудна мисия.

Ръце - Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

30.09.201601353

За да изглеждат ръцете ви по-слаби или по-млади, е нужно да подбирате точните цветове лак за нокти. Цветът на кожата ви е другият съществен фактор, за да ви отива определен лак.

Ръце - Шест упражнения за красиви ръце

Шест упражнения за красиви ръце

13.07.201601376

Стегнатите ръце са също толкова важни за оформеното тяло, колкото са бедрата и корема. За да ги вкарате във форма освен лицеви опори вкъщи може да правите и други 6 упражнения.

Ръце - Обадете се на полицията, ако видите човек с черна точка на ръката!

Обадете се на полицията, ако видите човек с черна точка на ръката!

23.03.2016014751

Виждали ли сте човек с голямо черно петно или точка на дланта? Дори и да сте, вероятно никога не сте му обръщали внимание. Знаете ли, че има много хора с именно такива черни точки на ръцете? Причината е кампанията, наречена Блек дот кампейн

Ръце - Ръцете се измиват ефективно след 20 секунди

Ръцете се измиват ефективно след 20 секунди

25.09.20150336

Ако човек мие ръцете си по-малко от 20 секунди, ефектът от измиването ще е минимален, сочат резултатите от скорошно изследване. С други думи – това време изобщо не е достатъчно да се отървете от всички микроби.

Ръце - Да си приготвим сами дезинфектант за ръце

Да си приготвим сами дезинфектант за ръце

21.06.20150770

Предлагаме ви една рецепта, в която има само две съставки и можете да си спретнете много лесно. Освен това в този домашно приготвен дезинфектант няма алкохол, така че кожата на ръцете ви няма да бъде изсушавана.

Ръце - Какво да правим при болки в китките

Какво да правим при болки в китките

25.05.201509048

Болката в областта на китките може да бъдат причинена от т. нар. синдром на карпалния канал. Също неприятните усещания в тази област на горните крайници могат да се дължат на артрит, наранявания на ръцете, както и да са в резултат на подагра

Ръце - Диагностициране на болести по ръцете

Диагностициране на болести по ръцете

17.05.201502351

Проблем с ендокринната система е причината и за постоянно усещане за лазене на мравки по ръцете. Съмнение за захарен диабет или хипотиреоза има, ако крайните фаланги на пръстите на ръцете имат дълбоки гънки, които наподобяват бръчки.

Ръце - Тренировката за ръце на Дженифър Анистън

Тренировката за ръце на Дженифър Анистън

23.04.20150929

Една от стандартните тренировки, които Дженифър изпълнява, започва със спининг – около 25 минути, след което идва ред на йогата – тя продължава около 45 минути.