Пет основни акцента във френския стил на обличане

Пет основни акцента във френския стил на обличане

Именно французите са нацията, която поставя основите на модата, и затова техният вкус и стил е сочен за еталон. Класика, елегантност и простота са ключови понятия за френския стил на обличане.

1

Стил на обличане

Стил на обличане - актуални статии, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Стил на обличане от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стил на обличане. Български журнал за здраве, диети, дом, семейство и Стил на обличане.
Стил на обличане - Как да изберем гардероба си според зодията

Как да изберем гардероба си според зодията

15.10.201403500

Всеки човек има свой собствен вкус, но много лесно може да избере тоалети, които ще съответстват на зодиакалния му знак. За Овена са подходящи дрехи с елегантни линии, които са свободни и дават лекота на движенията.

Стил на обличане - Класическите дрехи са винаги актуални

Класическите дрехи са винаги актуални

23.04.201402281

Ако знаете какви дрехи ви подхождат, това може само да бъде във ваша полза. Стилът ви е по-важен от всяка визитка. Класическият стил е винаги актуален.

Стил на обличане - Как да имате перфектен гардероб

Как да имате перфектен гардероб

09.04.201406500

За да имате перфектен гардероб, са ви необходими базови дрехи, които да съчетавате помежду си и с други дрехи и аксесоари. Класически костюм и малка черна рокля са задължителни.

Стил на обличане - Как да съчетаваме дрехите

Как да съчетаваме дрехите

17.04.2013015984

Колкото е по-фина тъканта, от която е направена дрехата, толкова по-плътно трябва да е тази дреха до тялото. Шаловете винаги изглеждат стилно, ако са ефирни и нежни.

Стил на обличане - Как да накараме мъжа да промени стила си

Как да накараме мъжа да промени стила си

29.06.20120895

С малко такт и много нежно насочване може да промените стила на мъжа, когото харесвате. Не правете грешката безцеремонно да изхвърляте старите дрехи на избранника си, това може само да го ядоса.

Стил на обличане - Кои обувки на кои дрехи са подходящи

Кои обувки на кои дрехи са подходящи

25.02.201204775

Кецовете и спортните обувки се съчетават със спортни дрехи. Допустимо е съчетаването на романтичния стил на обличане със спортни обувки.

Стил на обличане - Препи - стилът на богатите колежанки

Препи - стилът на богатите колежанки

04.10.201101581

Стилът препи, характерен за богатите колежани и студенти, се отличава с умереност в цветовете и кройката. Дрехите в стил препи приличат на екипи за голф и лакрос.

Стил на обличане - Бизнесдамата трябва да има три стила на обличане

Бизнесдамата трябва да има три стила на обличане

28.05.201003955

Бизнесдамата трябва да се облича в три коренно различни стила - това са деловият, класическият и Шанел. Последният позволява най-голямо разнообразие на цвят, аксесоари и съчетания.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни