Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Козунак по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак по Виенски

Козунак по Виенски

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно козунак по виенски в Ezine.bg.
Виенски козунакВиенски козунак
4
В самия козунак може да сложите и добавките - стафиди, шоколадови парченца и т.н....
Омлет по виенскиОмлет по виенски
В купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол. Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд сняг...
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Зелен фасул по виенскиЗелен фасул по виенски
Поднесете ястието Зелен фасул по виенски с пържен бекон или шунка по желание....
Телешки шницел по виенскиТелешки шницел по виенски
Всеки готов телешки шницел по виенски поднасяме още докато е топъл, с по едно парченце краве масло отгоре, оформено като охлюв или топче....
Рибено филе по виенскиРибено филе по виенски
Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета....
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Плетен козунак по рецепта на бабаПлетен козунак по рецепта на баба
Печем козунака на 160 градуса....
Великденски козунак по рецепта на Иван ЗвездевВеликденски козунак по рецепта на Иван Звездев
Омесете нежно тесто за козунак и оставете да удвои обема си....
Виенски хлебчетаВиенски хлебчета
Печенето на виенските хлебчета отнема около 20-25 минути - докато бухнат много добре и придобият златист цвят....
Виенски гулашВиенски гулаш
Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди. Слагаме нарязаното на кубчета...
Виенски бисквитиВиенски бисквити
Разбийте маслото на пяна със захарта. Постепенно добавете двата жълтъка, ваниловата есенция и брашното. Ще получите меко тесто, което разточете на...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: