Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

ПломбиПломби
Трайността на пломбите не е вечна, поради което трябва да се сменят пред определен период от време. Видове пломби В близкото минало единствените пломби, които се поставяха в България, бяха от амалгама....
ПломбиПломби
Видове пломби Преди години единствената пломба, която зъболекарите поставяха, бе от амалгама, но днес има няколко типа, между които пациентът може да избира. Всеки един от материалите има своите предимства и недостатъци...
ПломбирПломбир
В тенджера на котлона загрейте млякото с маслото докато кипне. Отделно смесете захарта с нишестето и жълтъците до получаването на еднородна смес. Добавете малко от млякото и разбъркайте. Получената смес излейте на тънка...
Пай с ралични видове сиренеПай с ралични видове сирене
Плънка: Различните видове сирена, брашното и млякото се слагат в тенджера. Поръсват се в черен пипер и се държи на слаб огън. Прибавят се жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към сместа от сирене....
Торта ПломбирТорта Пломбир
Препоръчвам да оставите пандишпана с Пломбир да се напои няколко часа и след това можете да сервирате! След като поне веднъж опитате парче от тази торта Пломбир, вие ще я приготвяте все по често и по-често....
Торта Вишнев ПломбирТорта Вишнев Пломбир
След втория блат се слага замразения пломбир, маже се тортата за специален повод с крем, сладко и се слага последният блат. Получава се красива и вкусна торта Вишнев пломбир, която украсяваме по избор....
Спаначена палачинка с пълнеж от различни видове сиренаСпаначена палачинка с пълнеж от различни видове сирена
Най-напред с пасатор разбивам добре спанака. Прибавям яйцата, млякото, брашното, олиото и солта - бъркам в дълбок съд с миксер. Трябва да се получи смес с нормална гъстота за палачинки. По ваша преценка, ако се налага...
Пломбир - руски млечен сладоледПломбир - руски млечен сладолед
Млякото се загрява, добавя се маслото и сместа се кипва. Захарта се смесва с нишестето и жълтъците и се разбърква до еднородна смес. Добавя се малко от млякото и се разбърква. Сместа се налива на тънка струйка във врящото...
Как се прави руски пломбирКак се прави руски пломбир
Отгоре може да украсите готовия руски пломбир по ваше желание и вкус. Насладете се на невероятния вкус!...
Алергия към зъболекарски пломби заплашва все повече хораАлергия към зъболекарски пломби заплашва все повече хора
По нейни думи броят на алергичните българи към пломбите също се увеличава с всяка изминала година....
Аспиринът ще ви спаси от кариес и пломбиАспиринът ще ви спаси от кариес и пломби
Белите хапчета са способни да предотвратят разпадането на зъбите и да премахнат нуждата от пломби....
Видове водаВидове вода
Но водата, каквато я познават повечето хора, има различни видове – те могат да се използват при различни здравословни състояния и да помогнат при неразположения....
Видове картофиВидове картофи
В родината си към днешна дата имат повече от 2000 сортови разновидности, но в зависимост от обработката, може да ги разделим на следните видове: Картофи за варене – с по-влажна и гладка вътрешност, които запазват формата...
Видове оризВидове ориз
1
След като сте вече запознати с различните видове ориз, остава да изберете какво желаете да си приготвите с ориз....
Видове ПанировкиВидове Панировки
2
Съществуват много видове панировки, които са подходящи за различни продукти – за месо, за зеленчуци. Повечето от тях са универсални и могат да се използват и за сирена, кашкавал, различни зеленчуци, рибни продукти....
Видове пастаВидове паста
Макарони – те се използват за различни видове ястия – печени, пържени, в супи. 2....
Видове оцетВидове оцет
Разни хора -различни видове оцет....
Видове закускиВидове закуски
1
Английската закуска е един от националните символи на Великобритания. Много заведения по света предлагат традиционна английска закуска. Тя се състои от яйце, бекон, кренвирши, гъби, домати и английски чай....
Видове босилекВидове босилек
Той се различава изключително и по аромат, и по външен вид от познатите ни видове. Местната традиционна медицина го използва като консервант на храни....
Видове орехиВидове орехи
В света съществуват много видове орехови дървета. Основните, които се консумират, са английски (персийски), черен и бял орех. В Европа най-разпространен е английският орех....
Видове зелеВидове зеле
За ползите от зелето могат да се кажат много неща. Всички лекари и диетолози се надпреварват да хвалят вкусния зеленчук. Той съдържа много аскорбинова киселина и витамини от група B, които са полезни за нервната...
Видове ризотоВидове ризото
Ризотото е ястие с ориз, което се приготвя с различни видове бульон - месен, рибен или зеленчуков. Консистенцията му е водна, подобна на крем, а вкусът на ориза - богат и различим....
Видове ПатладжаниВидове Патладжани
Всички видовете на пазара са различни и налични, като всеки предлага изобилие от хранителни ползи и е идеален за различни рецепти....
Видове флавоноидиВидове флавоноиди
В аптеките можете да ги намерите в таблетки, но факт е, че тези вещества действат най-добре заедно със собствените си видове....
Видове лимфомВидове лимфом
Успеваемостта на лечението зависи от стадиите на диагнозата, които се разделят на 4 – така, както и при останалите видове рак. 1 стадий означава, че злокачествените клетки са локални, а четвъртият – че са достигнали до...