За повече бебета: Френски кмет ще раздава безплатна виагра

За повече бебета: Френски кмет ще раздава безплатна виагра

Жан Дебузи е кмет на Монтерео, малко селце с население от 650 жители, което се намира в южната част на Париж. Напоследък той стана доста популярен в медийното пространство с едно свое смело и необичайно предложение.

1

Виагра

Виагра - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Виагра от Ezine.bg. Преглед на статиите за Виагра. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Виагра.
Виагра - Четири билки за по-добро либидо

Четири билки за по-добро либидо

24.06.201804273

Слабото представяне на интимния терен води след себе си редица емоционални проблеми. Много са причините за намаленото либидо, като най-честите сред тях са стресът, застоялият начин на живот, нездравословното хранене. За щастие природата е универсален лечи

Виагра - Учени: Динята може да замени виаграта!

Учени: Динята може да замени виаграта!

08.11.20160222

Учени откриха защо динята е особено полезна за мъжете, които страдат от еректилна дисфункция.

Виагра - Американци ще си купуват виагра само с разрешително от жена си?

Американци ще си купуват виагра само с разрешително от жена си?

18.02.20160163

Проектозакон в щата Кентъки е на път да лиши господата от шанса да си закупят виагра, ако те нямат позволението за това от законната им половинка.

Виагра - Виагра за жени вече се продава в САЩ

Виагра за жени вече се продава в САЩ

20.08.20150474

Стимулиращо лекарство за повишаване на женското либидо вече се предлага а пазара в САЩ. Властите одобриха неговото предлагане, но за предписването и приема му има строги условия.

Виагра - В САЩ пускат женска виагра

В САЩ пускат женска виагра

06.06.20150364

Лекарството е предназначено за дами, които не са навлезли в менопауза, но пък заради напрегнатото си ежедневие или поради загубения интерес към партньора си, вече не се радват на диво сексуално желание.

Виагра - Феновете на Виагра за диабетици и хипертоници

Феновете на Виагра за диабетици и хипертоници

15.04.201501063

Виаграта може да реши временно проблема с еректилната дисфункция, но не може да го излекува, обясняват учените. Те напомнят на всички лекари, че трябва да дават достоверна информация на своите пациенти.

Виагра - Виаграта лекувала и деменция

Виаграта лекувала и деменция

15.12.20140902

Учените обясняват, че лекарството наречено Tadalafil, което е от семейството на виаграта, спомага за разширяването на кръвоносните съдове.

Виагра - Виаграта е полезна за сърцето

Виаграта е полезна за сърцето

30.11.20140873

Учени успели да открият, че основната съставка на Виагра може да се използва като ефективен и безопасен метод за лечение на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Виагра - Сладолед с виагра ще бори мъжката полова немощ

Сладолед с виагра ще бори мъжката полова немощ

21.07.20140377

По това време мечтата на Чарли беше да създаде невидим сладолед, който изглежда някак си е отстъпил място новата възбуждаща субстанция.

Виагра - За и против лекарствата за ерекция

За и против лекарствата за ерекция

26.08.201305157

Масовото заблуждение е, че подобни стимуланти може и трябва да се използват от всеки. Тези лекарства са строго разработени за лечение на сексуално разстройство и не е предназначено за употреба от здрави хора.

Виагра - Справедливостта възтържествува – пускат женска виагра!

Справедливостта възтържествува – пускат женска виагра!

29.05.201302365

Двадесет години след патентоването на чудодейното синьо хапче, на пазара ще бъде пусната и женска виагра. Според учените обичайните афродизиаци като кредитни карти и маркови парфюми няма да имат шанс в конкуренцията с него.

Виагра - Христо Сираков за малко да се гътне заради виагра

Христо Сираков за малко да се гътне заради виагра

05.04.20130668

Столичния бизнесмен Христо Сираков по известен с прякора си Ицо Стоте манекенки, за малко да колабира след употребата на виагра. Тъй като и друг път се възполвал от медикамента, плейбоя в напреднала възраст решил да вземе две хапчета за полова мощ наведнъ