Редът, по който са се родили децата, определя техните качества

Редът, по който са се родили децата, определя техните качества

Интересно изследване е проведено в САЩ, свързано с децата и техният ред на раждане. Установени са черти, присъщи на най-голямото, средното и най-малкото дете.

1

Деца

Деца - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Деца от Ezine.bg. Обзор на статиите за Деца. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Деца.
Деца - Как да откажем детето от компютъра

Как да откажем детето от компютъра

20.08.20190156

Съвременните деца не са чували за някои игри от миналото, с които сме израснали и които бяха начин да прекараме времето си навън с приятели. Те растат, заобиколени от компютри. Как да откажем детето от компютъра?

Деца - Как да се справим с лъжите на детето

Как да се справим с лъжите на детето

06.08.2019085

Случвало ли ви се е да хванете детето си в лъжа? Изключително важно е да изкорените този зараждащ се навик от ранна възраст. Тогава децата не осъзнават кое е правилно и кое не, подлъгват се по другарчетата си или. . .

Деца - Да се справим с високата температура при децата

Да се справим с високата температура при децата

25.06.2019097

Всеки родител би се притеснил, когато детето му вдигне температура. А когато тя е прекалено висока, родителите могат дори да изпаднат в паника. Тук ще ви дадем няколко съвета как да се справите с високата температура при детето

Деца - Бъбривите родители отглеждат по-умни деца

Бъбривите родители отглеждат по-умни деца

03.06.2019055

Ако от ранно детство децата слушат как родителите им провеждат разговори, това може да ги направи по-умни, твърдят учени.

Деца - Денят на детето се празнува в 51 страни

Денят на детето се празнува в 51 страни

01.06.20190317

На 1 юни 51 държави по света отбелязват Международния ден на детето. Този празник е един от най-старите международни празници, известни в историята.

Деца - Навиците, на които да научим децата до 3-годишна възраст

Навиците, на които да научим децата до 3-годишна възраст

27.05.20190230

На всички е известно, че хората усвояват предаваните им умения най-лесно в първите години на живота си. Съзнанието на детето все още е бял лист, върху който се пише най-бързо.

Деца - Ето кои задължения правят децата добри ученици

Ето кои задължения правят децата добри ученици

23.04.20190216

Оказва се, че подобрен род занятия са много полезни за хлапетата и дори способстват те да показват по-задоволителни резултати в училище.

Деца - Ако детето повишава тона

Ако детето повишава тона

13.04.2019085

Повишаване на тона на детето към родителите си може да се случи някъде около 4-тата му годинка. Първият път може да ви шокира, но вторият или третият заплашва да прерасне в навик.

Деца - Колко често уринират децата?

Колко често уринират децата?

03.03.20190507

Не маловажна е темата за приема на достатъчно течности при деца. За да разберете дали детето ви приема достатъчно течности, е важно да знаете по колко пъти на ден е нормално детето да уринира

Деца - Поведенчески проблеми при децата

Поведенчески проблеми при децата

15.02.2019094

През последните години все повече се говори за поведенческите проблеми сред децата. Причините са няколко – на първо място, в съвремието се възприе концепцията, че не срамно да се потърси помощ от психолог.

Деца - Вредно или полезно е децата Ви да гледат телевизия

Вредно или полезно е децата Ви да гледат телевизия

12.02.20190139

Повечето деца днес имат телевизори, таблети и смартфони още преди да могат дори да карат колело. Но как гледането на телевизия засяга децата и вредно ли е за тях?

Деца - Кога детето отказва да яде и как да го накараме

Кога детето отказва да яде и как да го накараме

12.02.20190101

Няма нищо по-лошо от това да прекарате часове в подготовка и сервиране на храна за вашето дете, а накрая то да избута чинията си и да откаже да яде. Как да накарате детето да яде, без да му е неприятно

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни