Внимание! 4 месеца ни трябват, за да свалим празничните килограми

Внимание! 4 месеца ни трябват, за да свалим празничните килограми

Широко разпространеното мнение е, че по време на празниците трябва да се преяжда и се приемат големи количества храна, но истината е, че можете да си изкарате много добре и без да се злоупотребявате.

1

Коледни празници

Коледни празници - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Коледни празници от Ezine.bg. Списък на статиите за Коледни празници. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Коледни празници.
Коледни празници - Не планирайте дълго празниците! Убивате удоволствието

Не планирайте дълго празниците! Убивате удоволствието

06.12.2016090

Случвало ли ви се е да чакате с нетърпение даден празник? Да започнете подготовката седмици или дори месеци по-рано, но когато дойде дългоочакваното събитие, ентусиазмът бавно да угасне и изведнъж да започнете да чувствате нежелание да се веселите.

Коледни празници - Виж кой купувач си ти спрямо маниера си на пазаруване

Виж кой купувач си ти спрямо маниера си на пазаруване

18.11.20160879

Специалистите са на мнение, че по отношение на начина, по който пазаруват, купувачите могат да се разделят на седем основни типа. Вижте към кой от тях спадате вие и близките ви хора.

Коледни празници - Интересни коледни традиции от различни части на света

Интересни коледни традиции от различни части на света

25.12.20150652

Коледа е един от най-красивите празници, който обаче се празнува по различни начини в отделните държави. Вижте някои от най-интересните факти за празнуването на Коледа по света.

Коледни празници - Диетолози: На Бъдни вечер си изберете само 1 ястие

Диетолози: На Бъдни вечер си изберете само 1 ястие

24.12.201506095

Диетоложката професор Донка Байкова препоръчва да имаме мярка на храненето и да си похапваме на интервали от време, а не от всичко по много и наведнъж.

Коледни празници - Най-изисканите коледни подаръци

Най-изисканите коледни подаръци

21.12.201501451

Коледните празници са времето да развържем кесиите си и да бъдем щедри към най-близките си. Ако сте решили да се бръкнете дълбоко, може да изберете някой от най-скъпите и луксозни подаръци, с които надали ще сбъркате:

Коледни празници - Ресторант отказа да обслужва двойки по Коледа

Ресторант отказа да обслужва двойки по Коледа

13.12.20140712

Ресторант в Япония категорично отказва да приема двойки на Бъдни вечер. Причината за това е, че от управата не искат необвързаните им клиенти, както и персоналът, да се почувстват самотни.

Коледни празници - Десет факта, които Дядо Коледа не иска да знаете

Десет факта, които Дядо Коледа не иска да знаете

25.12.201301500

Дядо Коледа е на 25 години. Поне в България е. Преди него в ролята на добродушен старец се подвизаваше Дядо Мраз. Това е само един от недотам удобните факти, които белобрадият старец не би искал вие и децата ви да узнаете.

Коледни празници - Как празнуват Коледа в Русия

Как празнуват Коледа в Русия

25.12.2013023341

В дните на социалистическа Русия Рождеството не се е празнувало. След революцията от 1917 г. , Коледа е забранена, заедно с други религиозни празници. Сега Коледа в Русия се празнува на 7 януари.

Коледни празници - Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на брак

Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на брак

23.12.20130731

Проучване във Великобритания сочи, че коледните празници са най-подходящото време, в което мъжете могат да направят предложение за брак на своята половинка.

Коледни празници - Колко взимат звездите за коледни концерти

Колко взимат звездите за коледни концерти

20.12.20130754

Проучване, проведено наскоро, установи, че някои от родните звезди завишават обичайния си хонорар с от 50 до 100 процента, като за коледен концерт изпълнителите взимат до 14 000 лева.

Коледни празници - Как празнуват Коледа в Америка

Как празнуват Коледа в Америка

22.12.201207260

Дядо Коледа, наречен Санта Калус, е роден в Америка през 1860 година. Името му дошло от холандското Sintaklaas. Тогава още нямал червен костюм. През 1863 г. вече летял с шейна теглена от елени, пушел лула и бил облечен в червен костюм.

Коледни празници - Как празнуват Коледа в Германия

Как празнуват Коледа в Германия

21.12.2012022174

В Германия коледната подготовка започва още преди първи декември. Тогава, германците си отделят една вечер, за да направят кекс и сладкиши, да украсят домовете си с много мигащи светлини.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни