Помните ли най-грозната булка в света! Няма да я познаете сега

Помните ли най-грозната булка в света! Няма да я познаете сега

Въпреки че се чувствала щастлива и обичана в компанията на своя съпруг, тя решила да започне строга диета. В продължение на 5 години следвала специален хранителен режим и тренирала усърдно.

1

Младоженци

Младоженци - актуални статии, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Младоженци от Ezine.bg. Преглед на статиите за Младоженци. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Младоженци.
Младоженци - Посмейте се от сърце с най-конфузните ситуации, ставали на сватби

Посмейте се от сърце с най-конфузните ситуации, ставали на сватби

09.04.201709217

Всичко може да се обърка на една сватба, особени когато всички са добре почерпени. Въпреки че булката и младоженецът канят всички свои познати, истината е, че не с всички са в добри отношения и това често излиза наяве по време на церемонията.

Младоженци - Екзотичните сватбени традиции по света

Екзотичните сватбени традиции по света

24.07.20160616

Докато бялата сватбена рокля е традиционна за булките от западния свят. някои от източни нации спазват далеч по-различни и необичайни сватбени ритуали.

Младоженци - Най-кратките бракове в историята

Най-кратките бракове в историята

03.03.201501521

Не всеки брак оцелява във времето, но в историята са известни няколко куриозни случая, при които подготовката за сватбата и церемонията са били по-дълги, отколкото самия съюз.

Младоженци - Сексът през първата брачна нощ вече е мираж

Сексът през първата брачна нощ вече е мираж

03.11.20140793

Влюбените, не само че не изпитват голямо вълнение при мисълта за първата си вечер като младоженци, но дори пропускат да се отдадат на интимни ласки.

Младоженци - Предлагат сватби за самотни булки

Предлагат сватби за самотни булки

01.11.20140860

Ако и вие сте от дамите, които нямат мъж до себе си или смятате, че вашият любим няма да се реши да ви предложи брак, плащайки си за Солова венчавка, ще получите двудневно сватбено пътешествие само за вас.

Младоженци - Младоженците са спали с поне 2 от гостите на сватбата

Младоженците са спали с поне 2 от гостите на сватбата

23.07.201401146

Около 60 процента от младоженците са правили секс с поне двама от гостите на сватбата си. Това беше установено след анкета на британски сайт, цитирана от Дейли мейл.

Младоженци - Как да организираме ергенско парти

Как да организираме ергенско парти

01.07.201301391

Избран сте за кум и освен отговорността за пръстените ви се пада и тази за организацията на ергенското парти. Предполага се, че партито трябва да е невероятно забавно, но самото му организиране може лесно да ви причини доста тревоги

Младоженци - Младоженци осъдиха калпав фотограф

Младоженци осъдиха калпав фотограф

07.10.200901071

Младоженци осъдиха фотограф за калпаво отразяване на сватбата им. Съдът нареди пишман-фотографът да възстанови част от разходите на младоженците по заснемането на сватбата им.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни