Секс позите, които задължително трябва да опитате това лято!

Секс позите, които задължително трябва да опитате това лято!

Вижте няколко различни секс пози, подходящи за това време от годината, с които не само ще разнообразите сексуалния си живот, но и ще изненадате приятно своята половинка.

1

Секс

Секс - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Секс от Ezine.bg. Обзор на статиите за Секс. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Секс.
Секс - Признаци, че сме пристрастени към секса

Признаци, че сме пристрастени към секса

19.07.201901852

Прекомерната сексуална активност или така нареченото сексуално пристрастяване е проблем, на който задължително трябва да се обърне внимание, тъй като, ако не се реши, той може да се задълбочи сериозно.

Секс - Брак без секс - как да го избегнете?

Брак без секс - как да го избегнете?

26.05.20190156

През годините дупката помежду ви става толкова голяма, като голяма пропаст, която е невъзможно да преминеш. Бракът, лишен от секс, е проблем на много двойки. Вижте как да избегнете брак без секс.

Секс - Петте типа жени, които никой мъж не иска в леглото си

Петте типа жени, които никой мъж не иска в леглото си

20.05.20190722

За мъжете сексът е от първостепенно значение и това не е никаква тайна. Въпреки това съвсем не бива да си мислите, че те са готови да споделят спалнята си с всяка срещната жена. Има жени, които могат да отблъснат господата с поведението си.

Секс - Какво влияние оказват четирите фази на Луната върху сексуалния ни живот?

Какво влияние оказват четирите фази на Луната върху сексуалния ни живот?

26.04.20190611

Фазите на Луната оказват влияние върху биоритмите на всички живи същества. И човекът не е изключение. Може да не го осъзнаваме, но Луната има силно въздействие върху настроението, поведението и на сексуалния ни живот.

Секс - Тайните на смеха

Тайните на смеха

01.04.201901254

Смехът се използва за манипулиране на другия пол и от мъжете, и от жените. Най-често той е средство за укрепване на властта на мъжа или начин за търсене на сексуален партньор.

Секс - Какво рискувате при необезопасен секс

Какво рискувате при необезопасен секс

13.01.201901862

Безопасният секс е единственият начин да предотвратяване на полово предавани болести. Вижте какво рискувате с необезопасен секс.

Секс - Как да излекувате брака без секс

Как да излекувате брака без секс

02.01.20190131

Любовта и бракът могат да вървят заедно, но със секса историята е друга. Различни проучвания показват, че липсата на секс е проблем за много хора. Ето как да излекувате брака без секс?

Секс - Защо понякога сексът е болезнен?

Защо понякога сексът е болезнен?

28.12.20180189

Как да разберем дали грубият секс е причина за болката или нещо по- сериозно се случва с нас? Най-накрая ще ви споделим отговорите на няколко толкова лични въпроси.

Секс - Защо понякога сексът е болезнен?

Защо понякога сексът е болезнен?

03.12.20180168

Как да разберем дали грубият секс е причина за болката или нещо по-сериозно се случва с нас? Вижте защо понякога сексът е болезнен?

Секс - Какъв секс обича всяка зодия

Какъв секс обича всяка зодия

21.11.2018091171

А замисляли ли сте се как се отразява зодиакалният знак на сексуалните ни предпочитания. Вижте какъв секс обича всяка зодия.

Секс - Как липсата на секс се отразява на тялото ви

Как липсата на секс се отразява на тялото ви

20.09.201803068

Има много причини, заради които да настъпят смущения в сексуалния живот на човек. Такива могат да бъдат стресът, дългите часове в офиса, пътуванията, дори и някои медикаменти.

Секс - Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

17.09.201803532

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни