Ето кой успя да стане за смях с влизането си във ВИП Брадър

Ето кой успя да стане за смях с влизането си във ВИП Брадър

Снощи, 10 септември стартира новия сезон на ВИП Брадър със заявки за сеир и скандали. 17 съквартиранти прекрачиха прага на къщата, а някои от тях станаха за смях още в първите минути.

1

Смях

Смях - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Смях от Ezine.bg. Списък на статиите за Смях. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Смях.
Смях - Три въпроса, които трябва да си зададете преди брака според Барак Обама

Три въпроса, които трябва да си зададете преди брака според Барак Обама

10.07.201801073

След 25-годишен брак бившият американски президент Барак Обама е в позиция, в която може да дава съвети за семейния живот. Според него двойките трябва да си зададат 3 въпроса, преди да узаконят връзката си.

Смях - Четири признака, че връзката ви има бъдеще

Четири признака, че връзката ви има бъдеще

16.05.201801957

Обвързаните хора понякога имат лошия навик да сравняват връзката си с околните. Това обаче е може би най-неправилното нещо, което може да направите.

Смях - Комбинирайте упражненията със смях за супер фигура

Комбинирайте упражненията със смях за супер фигура

01.04.20180500

Един от най-бързите методи за красива и стройна фигура е да правите упражненията си смеейки се. Това прави физическото натоварване много по-ефективно от обикновените тренировки.

Смях - Смях! Имената на тези българчета ще ви разплачат

Смях! Имената на тези българчета ще ви разплачат

11.11.201705358

Версачи, Гучи, Армани, Ферхунде – това са едни от най-популярните странни имена в България. Оказва се, че да кръщават децата си по странен и безумен начин, е честа практика за редица родители в страната.

Смях - Тези бисери от аптеки и заведения ще ви разплачат от смях

Тези бисери от аптеки и заведения ще ви разплачат от смях

28.10.201701269

Вижте какви неща са чували ушите на тези служителите по време на работния им ден. Бисерите на лицата, с които те ежедневно си общуват, ще ви накарат да се разплачете от смях.

Смях - Отслабване без спорт - ето как

Отслабване без спорт - ето как

14.09.20170476

Отслабване без спорт – да, възможно е. Всички сме чували, че добрият външен вид върви ръка за ръка с физическа активност. Той обаче може да се пропусне, ако следвате някои основни правила.

Смях - Трите зодии, които могат да разсмеят всеки

Трите зодии, които могат да разсмеят всеки

25.08.2016010258

Има три зодии в хороскопа, които са истински веселяци и с шегите си могат да разсмеят всеки. Те са наистина забавни и дори да преминават през тежък период могат да погледнат на всяка ситуация с чувство за хумор.

Смях - Няколко съвета как да живеете по-дълго

Няколко съвета как да живеете по-дълго

03.08.20160526

Дори и днес, с цялата развита технология, учените не могат да уточнят какви са точните граници на човешкото дълголетие. Смята се, че оптималната възраст, до която човек може да доживее, е 120 години.

Смях - Плачът на бебето контролира мозъка на родителя

Плачът на бебето контролира мозъка на родителя

24.05.20160502

Звукът на бебешки плач е нещо, което незабавно изисква родителското внимание, тъй като ние веднага се опитваме да разберем дали мъниците са гладни, уморени, дали им е горещо или имат нужда от смяна на пелените.

Смях - Усмивката ни издава какви сме

Усмивката ни издава какви сме

02.05.201604635

Занимаващи се с езика на жестовете твърдят, че чрез маниер на усмивката може да се направи профил на разглеждания човек. Ето кои са основните типове усмивки и характера ни според тях

Смях - Тайните на смеха

Тайните на смеха

31.07.201401174

Смехът се използва за манипулиране на другия пол и от мъжете, и от жените. Най-често той е средство за укрепване на властта на мъжа или начин за търсене на сексуален партньор.

Смях - Смехът действа като антидепресант

Смехът действа като антидепресант

19.06.20140683

Смехът стимулира изработването на специални вещества, които са подобни на инсулина и са антидепресанти. Не само хората се смеят - правят го кучетата, плъховете и маймуните.