Топ 10 ползи от редовното правене на упражнения

Топ 10 ползи от редовното правене на упражнения

Липсата на редовна физическа активност е основна причина за хронично заболяване. Ежедневната физическа активност е от съществено значение за поддържане на здравословно тегло и намаляване на риска от хронични заболявания.

1

Упражнения

Упражнения - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Упражнения от Ezine.bg. Списък на статиите за Упражнения. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Упражнения.
Упражнения - Няколко причини да тренирате навън на открито

Няколко причини да тренирате навън на открито

27.10.20180100

Може би най-добрата причина да го направите е, че сте сред природа и чист въздух. Ориентирайте се към някой парк, алея или друга спокойна местност. Дори и само бягането е удоволствие, когато около теб непрекъснато се случва нещо

Упражнения - Колко често се тренира корем?

Колко често се тренира корем?

26.10.2018095

Обикновено упражнения за коремни мускули се правят 2. 3 пъти седмично. Може да съчетавате упражнения за корем с упражнения за друга част от тялото. Добър вариант например е комбинираната тренировка на коремни мускули и бицепс, трицепс

Упражнения - 6 упражнения за здрави колене

6 упражнения за здрави колене

23.10.2018046

Още със ставането от леглото и коленете започват да ви въртят. То не е пукане, то не е издаване на странни звучи, то не е дискомфорт! Какво да направите в подобна ситуация?

Упражнения - 4 упражнения, които мигновено облекчават рамената ви

4 упражнения, които мигновено облекчават рамената ви

08.10.20180138

Навярно мислите, че болката в рамената се дължи на дългите часове работа пред компютър, шофиране, носене на бебета или разглеждане на фейсбук от телефона. Всички тези дейности и много други са причина за изгърбване и напрежение в мускулите.

Упражнения - Как да тренираме вкъщи?

Как да тренираме вкъщи?

08.10.2018085

Има най-различни упражнения, които може да практикувате в домашни условия. Може дори да експериментирате. Важно е да имате твърда мотивация.

Упражнения - Не става само с глад и упражнения! Ето как се отслабва най-бързо

Не става само с глад и упражнения! Ето как се отслабва най-бързо

30.09.201802014

Отслабването е трудно начинание, защото изисква силна воля, последователност и изтощителни упражнения. Но тези усилия не са достатъчни, ако искаме бързи резултати.

Упражнения - Упражнения за стягане на тялото за жени

Упражнения за стягане на тялото за жени

10.08.20180582

Стройната и стегната фигура е мечта за повечето жени. Но за да я постигнете, са нужни много старание и тренировки. От разнообразните упражнения можете да подберете такива, които са предназначени именно за стягане на тялото за дамите.

Упражнения - Четири упражнения, с които ще отслабнете, без да ходите на фитнес

Четири упражнения, с които ще отслабнете, без да ходите на фитнес

01.08.20180934

Ако отделяте по 20 минути на ден за тренировка, ще оформите тялото си и у дома. Упражненията, които може да видите в нашата галерия, може да се изпълняват, без да е нужно да посещавате фитнес.

Упражнения - Най-ефикасните упражнения за релефни плочки на корема

Най-ефикасните упражнения за релефни плочки на корема

10.06.201801658

Всеки иска да има плосък корем и по вързможност тук-там да е изпъкнала и по някоя от така наречените плочки. Оптималният вариант е комплект от шест, на които да ви се възхищават, когато се разхождате по плажа. За посигането на тази цел обаче трябват ефика

Упражнения - Средства срещу лека депресия

Средства срещу лека депресия

07.06.201801182

Депресията е заболяване, което не трябва да се пренебрегва. Ако състоянието ви е тежко, антидепресантите могат да спасят живота ви. Но медикаментите имат не само ползи, а и странични ефекти. Експертите смятат, че за хората с лека депресия те могат да са п

Упражнения - Определете какво наистина искате от живота с това упражнение

Определете какво наистина искате от живота с това упражнение

08.05.20180529

Милиардерът Ричард Брансън казва, че повечето хора усложняваме живота си и пак не правим това, което наистина искаме. Това предлага едно упражнение, с което да определим кое наистина е важно за нас.

Упражнения - Най-ефективните упражнения за отслабване

Най-ефективните упражнения за отслабване

06.05.20180538

Всяка физическа дейност помага за изгарянето на калории. За да можете да отслабнете обаче качествено и резултатите да са видими, трябва да горите повече калории, отколкото приемате.