Прически за високо чело

Прически за високо чело

Различните видове бретони могат да ви помогнат при коригирането на някои недостатъци на лицето или подсилването на предимствата му. Подходящият може да прикрие високото чело, визуално да намали бузите, да подчертае скулите.

1

Чело

Чело - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Чело от Ezine.bg. Преглед на статиите за Чело. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Чело.
Чело - Когато не се мръщим, трудно разбираме тъжните новини

Когато не се мръщим, трудно разбираме тъжните новини

02.10.20140307

Ако са ни били ботокс в челото, по-трудно възприемаме тъжните новини. Причината е, че след като се намръщим, изпращаме импулс до мозъка, който анализира степента на емоцията ни.

Чело - Бръчки по челото

Бръчки по челото

20.06.2013010116

Срещу бръчки на челото използвайте слънчеви очила и защитен крем при силно слънце и обръщайте внимание на мимиките си. Опитвайте се да не се намръщвате, дори когато имате повод за това.

Чело - Лицето ни е прозорец към нашето здраве

Лицето ни е прозорец към нашето здраве

05.04.201306932

Всички неща, които се случват в живота ни, оставят трайни последици за нас, но оказва се не само за съзнанието ни, а дори външно. Рядко обръщаме внимание на подобни детайли, смятаме ги за дребни и не особено интересни.

Чело - Бръчките сигнализират за болести

Бръчките сигнализират за болести

27.05.201004264

Човек може да разбере здравословното си състояние по бръчките на лицето си, смятат китайски лечители. Така например хоризонталните бръчки на челото говорят за претоварване на нервната система.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни