Ezine.bg»Съновник»Падане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Падане

Символиката на Падане на сън как се тълкува? Тълкуване на Падане в българския съновник.
Падане
Сънуваш ли, че падаш - не е на хубаво. Погледнато общо - това е знак за провал или вид загуба, която ти предстои.

Ако падаш, но не те боли, неочаквана печалба ще имаш.

Ако падаш от дърво насън, някой ще те наругае и наклевети наяве; ако падаш от стълба, ще бъдеш злепоставен и унижен.

Присъни ли ти се, че ноктите, косата или зъбите ти падат, изпитваш страх и паника заради нещо; в главата ти цари пълен хаос, страхуваш се дали ще успее да се справиш с дадена ситуация или проблем.

Ако падаш в море насън, ще подреждаш и разпределяш нещо. Ако видиш друг човек да пада, ще се отървеш от грижите си в скоро време; неприятностите ще те оставят на мира.

Падаш ли в река, блато или вода - ще успееш да се избавиш от лоши намерения на фалшив приятел, който иска да ти навреди. Съдбата ще те предпази.

Ако падаш от високо насън, ще се провали в нещо - отношения, работа, любов, начинание. Падаш ли във вода, скоро ще си върнеш нещо, което ти е било отнето в миналото.

Падаш ли в дълбока бистра вода, океан, море - ще имаш възхищението и уважението на всички около теб.

Ако падаш от колело в съня си, внимавай в работата, защото ако не се отнасяш точно и съвестно към нея, те заплашва отстраняване.

В съня си ако падаш, не знаейки откъде и не пострадаш, предстоят ти внезапни загуби, проблеми, грижи.

Ако сънуваш падащи листа, може да преживееш раздяла или да ти разбият сърцето, това е знак за мъка и страдание; ако видиш падащи плодове - не използвай потенциала си докрай и пропилявай шансовете, които ти се дават.

Ако ти се присъни, че падаш от високо и не успяваш да се хванеш за нещо, такова е положението ти и в реалността - несигурен си, колебаеш се, не знаеш как да постъпиш и за какво да се хванеш в съответната ситуация. Няма сила и самочувствие на решиш проблема.

Трябва да поемеш отговорност за действията си и да се научиш да използваш възможностите си, разгръщайки пълния си потенциал.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати