Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Падам си по новата учителка

Падам си по новата учителка

Падам си по новата учителка
Здравейте, момиче на 17 години съм, живея в малък град, бисексуална съм.

Работата е там, че от скоро в училище имаме нова госпожица по математика, млада, красива, умна, дисциплинирана и строга, но както може би вече се досещате аз си падам по нея.

Тя не преподава на моят клас, а на доста по-малките и не знам как да я заговоря, а и нямах такова намерение защото си мислех, че това са моите глупави прищевки и ще ми мине след няколко дена. Да ама не!

Неволно почнах да я оглеждам, да я гледам право в очите по коридорите, да и се усмихвам и забелязвам, че тя отвръща на погледите и усмивките ми, но не изключвам факта, че може да си съм внушила или тя просто иска да бъде мила.

Моля ви за съвет как да я заговоря и дали въобще има смисъл да го правя?

Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Потребител#219129
Не си губи времето. Тя е учителка и го прави от учтивост. Не си навличай неприятности. Занимавай се с някой на твоята възраст, поне има по-голям шанс нещо да се случи.
0
0
Анонимен
Анонимен
17.06.2018 17:01
Просто забрави,тя нямя да ти обърне внимание,просто е мила и няма да си рискува работата заради теб.Учи си уроците и не си губи времето и надеждите за нищто.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
29.03.2018 17:10
Тя не само е вишестоящ. Тя е учителка. А такива връзки, дори да имат някакъв шанс да се случат, нямат бъдеще. Най-много да ви изгонят и двете от училището. Но не смятам, че симпатията е споделена. Младите учители са готини и се стремят да се държат добре с всички. Смятам, че трябва да се ориентираш към подобни връзки поне след година :)
1
0
Потребител#192998
По-скоро си мисли, че й се подмазваш. Не търси връзки с по-висшестоящи в служебната йерархия. Въпреки, че ни промиват главите, че в образователната система всички са равни, на учителя трябва да се отдава уважение както на работа би уважала началника. В началото може би е приятно да забележиш, че някой ти се подмазва (в твоя случай ти не си такава), но после става досадно и може да очакваш негативни реакции.
1
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
19.03.2018 18:08
Не се занимавай с глупости. Учи си уроците. Жената няма да си рискува работата заради теб. Усмихва ти се, защото е мила.
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: