Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Защо си паднах по него?

Защо си паднах по него?

Защо си паднах по него?
Здравейте! Може би тук не е точното място за това, но просто имам нужда от съвет. На 14 години съм. И съм преживяла доста гадни неща, моля ви не ме критикувайте. Просто имам нужда от съвет.

Започнах да излизам с една приятелка и две момчета. Тя се харесваше с едното момче. Тази година на 14 февруари излязох за първи път с тях и отначало почти не си говорихме с въпросното момче(той е на 18). Излизахме всеки ден и постепенно започнахме да си пишем по цял ден и всяка вечер след като се приберем.

Закачахме се като бяхме навън, говорехме си. Бих казала, че доста бързо се сприятелихме. И така на 16-17 февруари започнах да изпитвам нещо, което ми бе непознато досега. Именно т. нар. пеперудки в стомаха. Попринцип съм имала едно гадже(в 4 клас), но след това съм се занимавала с момчето и нищо не се е получавало. Не мога да го обесня наистина, всяка вечер като заспивам си мисля за него ии. . . . не знам.

Четиримата, които излизахме(аз, той, приятелката ми и другото момче) сме се събирали вкъщи, когато баща ми е бил нощна. Лежали сме на моето легло и четиримата и аз и той сме се закачали и само сме се прегръщали. Без целувка без нищо. Само единият път ме беше ухапал на няколко места. Наистина не знам какво да правя. Не е кой знае какво, но ми трябва съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2017 16:47
Ами ти си се влюбила за 2 дни, браво. :D Харесваш го, логично, само не бързайте, все пак той е пълнолетен, дано е разумен.
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: