Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Защо много момичета си падат по лоши момчета

Защо много момичета си падат по лоши момчета

Защо много момичета си падат по лоши момчета
Здравейте! Отдавна искам да споделя с вас една странна статистика. Моето не е драма, нито някаква история, а скромно наблюдение за отношенията на мъжа и жената.

Отнася се и за двата пола. моя близка приятелка има 3 години връзка с момче(касае се за хора на 25 и 31 години)Тя е свикнала да му помага във всяко едно отношение, както е нормално за една връзка, държи се адски мило с него, абе обича си го. .

Той също е мил поне пред приятелите си с нея, но тя много често се разстройва пред мен и ми разказва, че когато се скарат за дреболия той си тръгва, понякога я нагрубява, хвърлял и е дрехите и багажа от колата когато са пътували някъде. Момичето много страда от тези му действия. Когато поговори с него за чувствата си, той осъзнава, че е постъпил грубо, извинява се, и след известно време ситуацията се повтаря. Учудвам се, че тя още е с него. . . .

Та ето и моята статистика. . много от приятелките ми имат такива отношения. . Защо си падат по лошите момчетаа , не се разделят с тях и не си търсят истинското щастие. . . защо тичат по такива хора. . . ! ! ! ? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Малчо
Малчо
11.01.2014 22:53
И още нещо, не това е статистиката :) и няма как да знаеш дали е лош или добър. Всяко момиче иска внимание и уважение, както и момчетата. И никога не давай такива примери защото хората виждат само примера ти и не проникват в същността на това което искаш да кажеш. Защо добрите момченца попадат на кучки? Такъв е живота и всичко е подредено не правилно защото пътят трябва да намерим сами. :)
0
0
Малчо
Малчо
11.01.2014 22:48
Не е вярно :) Истината е че се страхува :) Другия може да я бие или да й изневерява... Страх я е да продължи на пред и си е свикнала с него. Иска да бъде разбрана и уважавана, но мъжете са груби същества... Е, не всички... Не искам да обидя читателите или както биха казали някои хора ,, Не е попаднала на човека :) ''
0
2
БОБ
БОБ
03.11.2013 19:44
КОМПЛЕКСИРАНА СИ! ИМАШ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ! ЗА ТОВА ТИ ХАРЕСВАТ ЛОШИТЕ МОМЧЕТА, ЗАЩОТО ТЕ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАШ СЛАБА! А ТОВА ДА СЕ ЧУВСТВАШ СЛАБА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТИ СИ НАЙСТИНА СЛАБОХАРАКТЕРЕН ЧОВЕК!!! ФАКТ! КОГАТО ГО ОСЪЗНАЕШ ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ Е АБСУРТ ДА СИ С ЛОШО МОМЧЕ И ДА ИСКАШ ТАКОВА МОМЧЕ!!!
0
0
Д. Иванов
Д. Иванов
28.09.2013 15:55
Каквото повикало, такова се обадило!
0
1
Aksinora
Aksinora
24.09.2013 18:58
Далеч съм от мисълта,че един мъж трябва да показва варварско отношение,защото му е мрънкала.Искам да кажа,че момичето е адски интелигентно и ако мрънка-има за какво!!!Колкото до този мазохизъм да се опитваш да впрегнеш непослушният кон си е абсолютна загуба на време.Ето друга история...жената не ми е кой знае колко близка..има заведение,любовникът и е готвач,бие я доста често,тя подава жалба в полицията и след 3 месеца пак е с него....тва е безумие
0
0
Pixie
Pixie
24.09.2013 18:11
И момичетата не са лесни. За да й изхвърли багажа явно му е мрънкала за нещо и на човека не са му издържали нервите. Не мисля, че това е поведение на лошо момче, а просто на мъж, на който му е преляла чашата. А може би мъжа се дразни, че му се бърка за всяко нещо, пък помощ от жена би било обида за него, сякаш е някакъв некадърник.
0
1
МК
МК
24.09.2013 15:54
Защото жените до един момент нямат достатъчно мозък да видят кой какъв е наистина, а лошите момчета обикновено са и с много високо самочувствие. Той си мисли, че е най-великият на света (въпреки че е дебел селяндур, едва завършил гимназия и работещ в бензиностанция, примерно) и тя си мисли, че, след като той е толкова убеден, значи има нещо вярно.
А може и момчетата да не са лоши. Може приятелките ти да са лошите и на момчетата просто да не им издържат нервите. Ти знаеш само едната версия. Имаш ли приятел мъж, който ти казва "аз бия жена си всеки ден, за да се знае мястото"?
0
0
обичай.се.
обичай.се.
24.09.2013 14:14
На жената ѝ е заложено генетично чувството за закрила. Когато една жене срещне такъв мъж, у нея се събуждат инстинкта и нуждата да го закриля и подкрепя.
С една дума - такива жени остават с такива мъже, защото искат да са техните спасителки, да бъдат тези - специалните, заради които те биха се променили към по-добро. Това ги кара да се чувстват горди от постигнатото, доволни от себе си и удовлетворени от това, че са били самодостатъчни на един такъв разрушаващ се, примитивен индивид, да се промени.
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: