Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
изживей мъката си, кой каквото и да говори никой не е на твое място сега в този момент. плачи, смей се, излизай, гледай филми, прави каквото ти идва от вътре. с течение на времето ще разбереш че просто не е твоя човек. просто трябва да го изживееш. съжалявам мила. усмивка!
Анонимен коментира:
Да, сега той си има друго момиче и е щастлив. Не е заминавал никъде, овен на почивка с нея, а аз още си мисля за него и не мога да започна нова връзка :) колко жалка история ( за мен)
Анонимен коментира:
Здравейте! Минаха месеци а съм все още така тъжна и самотна. Препрочитам всички ваши съвети и съм благодарна че ми пишете, но не съм го забравила и все още тази история не ми е смешна. Тотално се разочаровах когато преди седмица го видях в града. Той не е заминал :(. Не мога да си обясня защо. Не го обвинявам в никакъв случай. Ясно е че аз съм виновна щом не иска да е с мен, но поне да ми беше обяснил защо. Незнанието убива. Къде сбърках, защо се държи така, с какво го заслужих- това ме съсипва. Сигурна съм че не е заминаването ми, говорили сме си и той ме подкрепи а и аз бях там само месец и половина. Какво да направя? Не мога да забравя така лесно човек,в него виждах всичко от което имах нужда. Как? :(
Анонимен коментира:
Аз заминах с неговото съгласие, трябваше да работя и той знаеше ситуацията. От 2 седмици не съм го чувала, не му пиша да не досаждам, той и от скайп ме е изтрил. Незнам как да постъпя и какво да направя, наистина го искам и съм готова да го чакам.Какво да правя, ненам може наистина да няма чувства.
Анонимен коментира:
Много би благодаря, много сте мили. Наистина си мислих че е различен но явно не ми е било писано да съм щастлива. Дано по скоро се съвзема наистина че нямам думи да опиша как се чувствам. Благодаря ви от все сърце.Пожелавам на всички само хубави емоции и усмивки.
Анонимен коментира:
Ами има много мъже ама той ми е на сърце, прави сте но предполагам знаете това чувство,просто го искам. Търся съвет как да си го върна. Много благодаря, някак си ме окуражавате така като ми пишете въпреки че съм много объркана,имам чувството че се побарквам.
Анонимен коментира:
не може да няма чувства, всичко си беше наред не сме се карали за нищо никога.имам само месец да го разубедя поне да помисли,преди да замине. могат да се намерят начини да се виждаме макар и рядко. той каза че не иска да ме кара да чакам но аз го искам.как да го накарам да говори с мен и да се виждаме преди да замине? не мога да спа побъркваме тази мисъл :(
Анонимен коментира:
аз го обичам, но той не вдига, не пише не иска по никакъв начин да контактува с мен :( Ще го чакам, просто не знам по какъв начин да го накарам да си говори с мен и дали наистина няма чувства? много ме тормози това :(
Анонимен коментира:
Имам подобен проблем.Имам връзка с едно момче от 4 мес. Всичко беше добре докато не заминах да работя на морето. месец след това той ми каза че го пращат командировка за друга държава и се разделяме, не иска да сме повече заедно защото после щяло да ни е по трудно. не знае кога ще се върне може след 2-3 години. А два дена преди да ми каже така каза че ме целува и му липсвам. Когато каза край аз веднага се прибрах и го умолявах да размисли да замине и види какво ще стане аз ще го чака или ще ходя когато има възможност, но той е категоричен. убеждавах го как ли не аз ще го чакам дори и след 5 години. Питах го не му ли е гадно така да постъпва няма ли чувства а той ми отговори " три дена не съм спал и съм мислил, нямам чувства само приятелски". Предложих му да останем приятели но се виждаме и чуваме докато замине съгласи се , но сега не иска да вдига не отговаря на смс. Каза че няма друга жена не е заради това просто неискал после да ни е по трудно понеже не се знае колко време ще отсъства. Аз наистина държа на него и искам да разбере че ще го чакам.Какво да направя как да постъпя и как да го накарам да размисли? Моля Ви помогнете ми.