Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Заряза ме заради моя приятелка, а още го обичам

Заряза ме заради моя приятелка, а още го обичам

Заряза ме заради моя приятелка, а още го обичам
Здравейте! Преди година и половина гаджето ми ме заряза заради една от най-близките ми приятелки. Чувствах се виновна, че нещо съм сгрешила. В началото на връзката ни не проявяваше никакъв интерес към нея, но след 5 месеца започнаха да си пишат често. След месец ме заряза. Не знаех защо, чудех се как така бързо се промени.

Попитах го защо, а той ми отговори-, , Не е за мен да съм обвързан, а след 2 седмици и предложи, но тя отказа, защото не искала да си развалят приятелството. Но той сякаш все още изпитва чувства към нея, а това ме убива. Още го обичам, иска ми се да върна времето назад, да поправя грешките си. Някой може ли да ми каже какво да правя, до кога ще продължи това мъчение. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Няма
Няма
13.05.2015 18:46
О май год...
0
0
preslava212
preslava212
24.04.2015 16:26
Всъщност точно това направи! Започна да се натиска с него пред мен, да ми прави напук, така че явно не ми е била приятелка...
0
0
ТЦТЦ
ТЦТЦ
21.04.2015 16:43
Мъже. Моя след 3 години връзка ме заряза ПОНЕЖЕ... Отказах да излезем, защото имах друг ангажимент (не беше точно сигурно, кога и къде и т.н.) и накрая този ангажимент отпадна. Ама не, тъпака реши че го лъжа и не знам, какви други глупости ми наприказва за да се изкара наранен. Иначе още ми звъни понякога и се жалва, колко лош човек съм, той искал да сме заедно а аз го лъжа и мамя. (Не е като да не съм простила две изнвери и други прегрешения и в същото време да съм била вярна, като куче) Така, че няма смисъл да страдаш и да се хабиш за някой неблагодарник, който не знае какво иска. Щом не те е оценил, друг ще го направи. Продължи напред.
5
1
Анонимка
Анонимка
09.04.2015 00:30
Първо това момиче не ти е никаква приятелка и второ този индивид от мъжки пол (все още келеш,който не знае какво иска) ви върти на малкия си пръст и двечките. Не се унижавай моето момиче, безразличие му е майката.Прави се,че не съществува и пак ще почне да те занимава, тогава е твоят ред да му го върнеш.Ще се научиш с времето как да постъпваш, просто ти трябва още опит.Всичко минава.Колко още такива идиоти ще преминат през живота ти,бедна ти е фантазията.
6
2
ОМГ
ОМГ
21.04.2015 16:44
Защо да не и е приятелка? Това, че човека е харесал друго момиче тя, какво е виновна? Ти не общуваш ли с приятелите на гаджето си? А и когато въпросния господинчо е предложил на въпросната приятелка тя е отказала, не е тръгнала да се натиска с него ии да парви тъпо на авторката.
3
0
ваня
ваня
16.03.2015 23:26
изживей мъката си, кой каквото и да говори никой не е на твое място сега в този момент. плачи, смей се, излизай, гледай филми, прави каквото ти идва от вътре. с течение на времето ще разбереш че просто не е твоя човек. просто трябва да го изживееш. съжалявам мила. усмивка!
3
0
Русалка
Русалка
09.03.2015 16:43
Извинявай,
Но отгоре на какво изобщо го мислиш?! Кое му обичаш?
Че той не заслужава и името му да помниш.
А твоето ново, прекрасно момче те чака някъде и мечтае за теб, докато ти си губиш времето в размисли за някакъв предател!
Ако искаш да те уважават, научи се да казваш НЕ и да поставяш себеси на първо място!
8
0
iliqna
iliqna
07.03.2015 21:30
spored men mu bii 6ut 6tom e predlojil na neq zna4i izob6to nete ceni i obi4a ima tolova mnogo maje o6te si mlada prodaljavai napred
3
0
Лия
Лия
05.03.2015 00:39
До месец ,два ще ти мине не се депресирай,всички сме минали през това.Напук на всичко,само не показвай какво чувстваш!..Ако трябва се преструвай, бъди усмихната,весела и красива нека те гледа отстрани и да разбере какво е изпуснал..да иска да те има но да неможе! Не скланяй глава рано или късно ще го забравиш,уверявам те че има в пъти по добри от него, след време ще се чудиш какво си му харесала ;) и честно казано така като чета,грам не си струва ! Успех !
3
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: