Изостави ме, след като отидох да работя на морето

Изостави ме, след като отидох да работя на морето
Имам връзка с едно момче от 4 мес. Всичко беше добре докато не заминах да работя на морето. месец след това той ми каза че го пращат командировка за друга държава и се разделяме, не иска да сме повече заедно защото после щяло да ни е по трудно.

не знае кога ще се върне може след 2-3 години. А два дена преди да ми каже така каза че ме целува и му липсвам. Когато каза край аз веднага се прибрах и го умолявах да размисли да замине и види какво ще стане аз ще го чака или ще ходя когато има възможност, но той е категоричен.

убеждавах го как ли не аз ще го чакам дори и след 5 години. Питах го не му ли е гадно така да постъпва няма ли чувства а той ми отговори " три дена не съм спал и съм мислил, нямам чувства само приятелски".

Предложих му да останем приятели но се виждаме и чуваме докато замине съгласи се , но сега не иска да вдига не отговаря на смс.

Каза че няма друга жена не е заради това просто неискал после да ни е по трудно понеже не се знае колко време ще отсъства. Аз наистина държа на него и искам да разбере че ще го чакам.Какво да направя как да постъпя и как да го накарам да размисли? Моля Ви помогнете ми.[Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (45)

maika
maika
30.08.2015 13:27
Стига се моли и търси вина в себе си.просто не те иска вече.Приеми го и продължи.Явно това не е твоя човек.когато той се появи ти сама ще усетиш-няма да е необходимо ти да го търсиш,да му се обясняваш,ти ще го разбереш.горе главата и напред.!
1
0
мемет
мемет
07.07.2015 03:13
смучи му кура здраво
0
3
Пешо
Пешо
03.06.2015 18:53
Освен всичко му е напълно ясно, че на морето кой знае какви ще ги вършиш. И аз бих зарязал момиче заради работа на морето, при положение, че знам за какво става въпрос там.
1
1
акак
акак
01.06.2015 13:50
Привет, написала си по долу: "той беше всичко,от което имах нужда"... Хмм... аз съм на мнение, че за да е сполучлива една връзка, не трябва да имаш "нужда от каквото и да е ". Трябва да си щастлива сама, за да може да си щастлива с някого друг.
1
0
ваня
ваня
16.03.2015 23:18
Да, сега той си има друго момиче и е щастлив. Не е заминавал никъде, овен на почивка с нея, а аз още си мисля за него и не мога да започна нова връзка :) колко жалка история ( за мен)
2
0
анонимна
анонимна
27.10.2014 15:04
Мила непозната в живота има много разочарования но трябва да бъдем силни . А такива съвети от рода на защо си заминала и ревла и т.н. можеш да чуеш само от страхливци какъвто е и бившия ти вдигни високо глава и продължи живота си напред и след като те види ще осъзнае какво е изгубил . Бог да те благослови
0
1
Стефуца
Стефуца
09.05.2014 03:41
Недеи се тормози.Това чудо е минало през главата на много хора,обичали,плакали не спали.Знаи едно!Че мине врвме болката ще утихнеи в един божи ден Срещаш именно човека който заслужава да обичаш.
2
0