Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
А мен ме правиш ужасно щастлива , при мисълта ,че има хора на твоята възраст с такава мисъл , щом си тръгнала по този път и виждаш наистина ценните неща в живота , повярвай ми, никога няма да сгрешиш ,колкото и трудно да ти се вижда всичко и не на последно място , не си сама !!!
Анонимен коментира:
А аз трябваше да стана чак на 24 , за да ми се случи такова нещо ....едно ще ти кажа , не се обвинявай че не му разкриваш чувствата си , ако човека отсреща не те предразполага да го направиш , проблема не е в твоята здържаност , а в неговото поведение.В същото положение съм и вече се уморих , просто намери сили и го попитай защо се държи така , дава ти "трохи" а после се отдръпва . Успех !!!
Анонимен коментира:
Ами да ви кажа , не вярвам да сте толкова извисени , че да отхвърляте животинските пориви в себе си .Хората преди всичко сме бозайници , ако бяхме онези извисени същества от книгите на Джон Кехоу, светът щеше да е едно по хубаво място , жената сама каза ,внезапно желание .А хора ,като г-н М. са просто едни незадоволени чичковци .Звездичка, не си направила нищо кой знае какво , ако беше удържала на порива тогава щях да се притесня ....!!!