Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВярвате ли в зодии?
Благодаря за коментарите !!! Странното при мен е , че аз тази болка я изпитвам вече 3 години ,и не ми стига , не бих си и помислила да го огранича или да го ревнувам до болка , не бих се позовала изцяло на зодията , но болезнената ревност , обсебването и това да го притежавам не са неща характерни за мен .Е да страдам , но бързо ми минава ,знаейки че отново ще го видя (някой ден) По скоро ме интересуваше , възможно ли е с това негово поведение ,появява се ,изчезва ,търси ме не ме търси и най вече комуникацията , е не върви някак си ,възможно ли е да се притеснява от това че изпитва някакви чувства ......
АнонименВярвате ли в зодии?
Благодаря , не толкова за информацията , но за моралната подкрепа ....все още мисля че има нещо ,което крие този Водолей , но като един горд скорпион ще го пусна да си отиде от чувствата ми , ....а относно асцедента и луната ,аз съм си аквариум , зодия: скорпион , асцедент: рак ,луна: риби ..
АнонименКопнея по него, а той се среща с друга
Благодаря за съветите !!! Знам , че отстрани изглежда точно така както е ,но проклета човешка природа , винаги те кара да се надяваш и да се ровиш , мислейки че под повърхността ще намериш нещо повече от обикновената човешка пошлост .