Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Във връзка с вашите въпроси - да изследвания са ми правени и всичко е нормално, лекарите следят яйчниците и за кисти, но и такива няма. Не искам да пия лекарства. За сега залагам на билки и хомеопатични. На мен ми дойде доста късно - бях на 14 и първите 2-3 месеца вичко беше нормлно, а после започна да ми прескача все повече.
Анонимен коментира:
Истината е, че грешкате ти е, че си му писала толкова бързо. Мъжете по природа обичат да "ловуват". Когато ти си го потърсила, за него всичко е станало твърде лесно и съответно безинтересно. ;)
Анонимен коментира:
Много е просто. Тя не си играе с теб. Първоначално е трябвало да я целунеш на второто или третото излизане. След това - супер нелогично си решил да се откажеш и затова тя се е опитала да се доближи до теб, но без резултат. Ето оттук ти идва проблема - изпращаш противоречиви сигнали. Момичето се е объркало от променливите ти настроения и до следващата ти вълна ентусиазъм се е отказала. Сега единствения ти шанс е да си МНОГО по-настъпателен и да и покажеш, че знаеш какво точно искаш и как да го постигнеш.