Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Колкото и грубо да звучи, напълно си права да се чувстваш като секс играчка. Ще ти кажа как стоят нещата... въпросния господин е страшно добър манипулатор и при всяка ваша среща те е омайва до такава степен, че да му бъдеш в кърпа вързана. Някои мъже лъжат много красиво. Според мен си много наивна и много романтични филми гледаш. Върни се в реалността и осъзнай, че по всяка вероятност, единственото, към което се е стремял той е -секс! Секс и нищо повече! Нарадвал ти се е, минал му е мерака, начесал си е крастата и е минал най-вероятно към следващата "жертва", бидейки факта, че не те е потърсил повече. Работата е ясна като бял ден. Голямо момиче си, излез от вълшебната приказка в която живееш и бъди реалист! Желая ти успех!
Анонимен коментира:
Годините не са никаква пречка, стига само въпросния господин да не е семеен. Тогава, не годините ще са проблем... Пожелавам ти успех!
Анонимен коментира:
Често се случват пристъпи на параноя, когато половия живот е още в самото си начало. Дори да няма съществено причини да мислиш, че е станала белята, мисълта ти е непрестанно в ума и притеснението ти свива стомаха непрекъснато. Била съм в същата ситуация няколко пъти. Това е просто страх от новото. Има двойки, които се опитват да създадат дете, но все не им се получава, а нямат някакви съществени проблеми. Та, мисълта и е, че току-така без еякулация в теб, трудничко ще хванеш. Колкото до теста- струват от 2 до 5 лв., но отчита резултати седмица след акта. Не се притеснявай да си купиш. Това е твоя живот и никой не може да те съди. Ако пък хептен се стесняваш, прати някоя приятелка до аптеката и готово. Успех!